Nyt

Collage: Ordrup Station, Villabyerne på Facebook)

Hvis offeret var udlænding, og gerningsmændene danskere, så havde det været en større sag, der var blevet diskuteret i flere dage. Nu var det bare ‘Mortens søn’ det gik ud over, historien er glemt i morgen, og selve debatten er uønsket på sociale medier: “Villabyerne har begrænset, hvem der må kommentere dette opslag.”Politiet eftersøger en 18-20 årig AEH’er og en dansktalende mand med ’sort hår’. Fra SN.dk – Far efterlyser vidner til overfald på sin søn: Blod over det hele.

“I tunnelen gik de forbi to unge mænd. Da den ene pige sang, fik hun at vide af den ene af mændene, at hun skulle holde mund. Den 21-årige mand svarede ham, at hun godt måtte synge. Stemningen spidsede hurtigt til mellem dem, og den 21-årige fik sparket benene væk under sig og blev overfaldet med 22 spark og slag i hovedet.

… Overfaldet var så voldsomt, at rækværket på stationen blev flået op, og der var blod over det hele.
På hospitalet konstaterede personalet, at der var sket alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og brud på knogler. …

Morten (Villabyerne er bekendt med hans efternavn, red.) fik opkaldet om overfaldet på sin søn den følgende morgen.

‘Jeg var i fuldstændig chok, og da jeg så hans ansigt, var jeg helt grædefærdig. Det er så fejt og umenneskeligt at blive ved med at sparke en i ansigtet, som ligger ned. Lige nu ser han dobbelt. Det er forfærdeligt for ham. Han er lige startet på DTU og skal til at læse mange bøger. De to unge mænd har lige smadret en andens liv. På grund af hvad? En glad pige, som synger en sang i en tunnel,’ siger Morten.”

ANNONSE