Nyt

Generisk billed

Sabro er et roligt område et godt stykke fra Aarhus. Man aner fred og ingen fare. Men ikke denne gang. En gruppe på 5-7 unge fandt det for godt at overfalde en intetanende 20-årig med slag og spark.

Lidt senere blev der kastet sten mod et hus i samme område. Et vindue blev knust.

Man undres over, hvorfor intet sker. Det er en type overfald og krænkelse af ejendomsretten og lemlæstelse som vi ikke har kendt før. Hvorfor indfører politikerne ikke skærpede straffe? Hændelserne fortæller om et oprør mod det samfund, deres forældre er kommet til, med angreb på civile.

De to, hvor der er givet signalement, beskrives som 16-17 år af mellemøstlig herkomst. En sådan opførsel burde få konsekvenser for drengene. Det er alvorlige angreb på den civile fred og orden.

ANNONSE

 

En 20-årig mand fortalte i går politiet, at han var blevet overfaldet af 5-7 unge mænd på et stisystem ved Hvidtjørnvej i Sabro ved Ararhus.

Manden kom gående på stien omkring klokken 23, da han blev passet op af de unge mænd. De skubbede umotiveret til ham, så han væltede og sparkede ham, inden det lykkedes den 20-årige at flygte fra stedet. Han slap umiddelbart fra overfaldet med nogle knubs og rifter. Kort før klokken 23 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en gruppe unge mænd havde kastet med sten mod et hus på Rødtjørnsvej i Sabro. En af stenene ramte et vindue, der blev knust.

Østjyllands Politi formoder, at der formentligt er tale om de samme gerningsmænd.

 

Nådesløs indvandrerbande: Slog brutalt til på mørkt stisystem

ANNONSE