Dag: 4. januar 2020

Ukjent nederlandsk kunstner, muligens fra Rembrandt van Rijns verksted. Olje på tre, 66,5 x 78 cm, Rijksmuseum, Amsterdam. Nederlandsk titel: De heilige familie bij avond. De gjengitte personer er nok Jesusbarnet i vuggen, som mormor Anna beveger, mens mor Maria leser en bok. Under trappen til venstre har Josef innrettet seg. Marias foreldre, Anna og […]

Les Mer...

General Qassem Suleimani holdt i oktober et møde i Bagdad, hvor der blev planlagt en større drabsbølge på amerikanere. Specialvåben var leveret til styrken, som skulle stå for drabene. 

Les Mer...

Johann Sebastian Bachs (1685-1750) sonate for fløyte og basso continuo i e-moll, BWV 1034, ble sannsynligvis skrevet i løpet av hans virke som kapellmester i Köthen (1717-23), men noen mener at den kan ha blitt skrevet så sent som i 1734. Fremførelsen er i de beste hender med Jean-Pierre Rampal på fløyte, Trevor Pinnock på […]

Les Mer...

Licensbetalerne er lige nu vidne til ensidig propaganda fra Danmarks Radios side. Nyhedsstationen ringer til en underviser fra Københavns Universitet, der kalder USA’s militære irettesættelse af Iran for “ude af proportioner” og “uigennemtænkt”.

Les Mer...

Radioværten fra den nyetablerede Radio4 – Jens Philip Yazdani – fornægter ikke sit iranske ophav. Den licensbetalte Yazdani forlanger, at Danmark og det internationale samfund lægger et stærkt pres på amerikanerne efter, at USA har leveret et gengældelsesangreb på Den Islamiske Republik Iran.

Les Mer...

Det amerikanske forsvarsministerium har i dag offentliggjort det sidste Facebook-profilbillede af den afdøde iranske general Qasem Soleimani. Se også Martin Krasnik: – Ulrik Høy er død. Hans klummer i Weekendavisen betød, at jeg som ung ville gøre hvad som helst for at komme ind og være med i Pilestræde.

Les Mer...

“Tilbage til Sverige, aldrig i livet.” Ett samtal om varför svenskar utvandrar. Der har været flere lignende interviews, det seneste var i august 2019: De lämnar Sverige på grund av det politiska läget: “Vi upplever att svenskar inte längre har en plats i landet”. Cissi Dahlström medvirkede også i Om oron för framtiden i Sverige […]

Les Mer...

Venstrefløjen har lavet et stort nummer af hvor meget vagtholdet omkring Rasmus Paludan koster. Men når man ser hvad politiet bruger resurser på, blegner Paludan-vagtholdet. Og der bliver bare flere og flere overskrifter af typen: Massiv politiaktion i nat.

Les Mer...