Dag: 25. december 2019

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606–1669) Olje på eiketre, 89,5 x 123,6 cm, Musée des Beaux-Arts, Lyon Den 26. desember er ikke bare annendag jul, det er også den hellige Stefanos‘ festdag, Beretningen om ham og hans martyrium finner vi i Apostlenes gjerninger, sjette og syvende kapitel. Det er her en viss Saulus nevnes for første […]

Les Mer...

Der er en ting Gud selv er og ikke kan undvære: Sandhed. Gud ryster ikke. Han tåler alt.
Det gør vi ikke. Men hvis vi skal kunne tåle at se virkeligheden i øjnene, må vi kunne tåle at høre sandheden om den. Ellers er vi fortabt.

Les Mer...

En skulle ikke tro det er mulig, men Bjelleklang gjør seg faktisk fint i harpeversjon!

Les Mer...

Før i tiden strålede juleglansen ned over det flere kilometer lange hovedstrøg på Nørrebro i København.
Det gør den ikke mere.
For få år siden var det en kæmpe nyhed – og debatten rasede – da muslimske forretningsdrivende ikke ville betale for, at deres islamiske kunder skulle se på dansk julepynt.

Les Mer...

Yael Michelle Elbaum Bassan føler sig som jøde forfulgt i Danmark, men hun er også journalist, og det kræver en løbende positionering. Hun er ikke religiøs, repræsenterer ikke andre end hende selv, men det er da problematisk at højrefløjen skal kæmpe både med angriberne og ofrene.

Les Mer...

Mennesker lider af længsler, der er dybere, end de selv kan forstå. Og hvis man tror, at den sult og tørst, man føler indeni kan stilles, så tager man fejl. Medmindre det er en sult efter det livets brød og det levende vand, som kun kan gives af Gud. 

Les Mer...

Det er svært ikke at holde af Generation Identitær. De forener humor, flid og professionalisme med et sund nationalistisk sindelag.

Les Mer...