Kopierede/fra hoften

 

Et ‘nazi-kort’ er blevet kastet mod undertegnede. Afsenderen er det syrisk-palæstinensiske folketingsmedlem Naser Khader.

Den arabiske politiker er i god form, når det kommer til at blande nazisme og dansk politik sammen. Det var Naser Khader, der var ophavsmand til De Konservatives kombinerede islam- og nazi-reklame, der har prydet det offentlige rum ved flere lejligheder.

Min tvist med Naser Khader begyndte, da jeg afslørede, at Naser Khader er i familie med to terrorister med tilknytning til Islamisk Stat og mindst en terrorsympatisør, der har deltaget i Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein ‘s begravelse og hyldet El-Hussein som martyr.

Det forlyder imidlertid, at Naser Khader tager virakken omkring sin familie fra Islamisk Stat i strakt arm.

(Mere om Naser Khaders islamistfamilie her)

Se også
Ulv i fåreklæder? (Portræt af Naser Khader)

ANNONSE