Kopierede/fra hoften

I folketinget debatterer man, hvordan man skal bekæmpe terrorisme.

På talerstolen er den pakistanske muslim Sikandar Siddique fra Alternativet, der som ung befandt sig i periferien af den radikaliserede organisation Hizb ut-Tahrir. Islamisterne arbejder for at omdanne Danmark til et kalifat.

»Om nødvendigt må der rulle nogle hoveder«, lyder det fra Hizb ut-Tahrir i 2007.

På første række i folketinget sidder en anden muslim – Naser Khader – der er i familie med to medlemmer af terrorgruppen Islamisk Stat. Og desuden beslægtet med en mandlig terrorsympatisør, der kalder IS-terroristen Omar El-Hussein for ‘martyr’.

Læg mærke til at Pia Kjærsgaard i formandsstolen kigger ned i jorden.

Et øjebliksbillede i dansk politik.

(Mere om Sikandar Siddique hos Document)

Se også
Banksy er som undertegnede også blevet glad for at lave modifikationer

ANNONSE