Kopierede/fra hoften

Det statsstøttede medie Kristeligt Dagblad har givet det syrisk-palæstinensiske folketingsmedlem Naser Khader uhindret adgang til at svine Stram Kurs og Nye Borgerlige til.

Naser Khader nævner det ikke direkte i artiklen, men han er fortørnet over at blive kaldt en “lusket muslim i fåreklæder”. En betegnelse som Khader har fået hæftet på sig af en folketingskandidat fra Nye Borgerlige. Naser Khader tør ikke lægge sig ud med Nye Borgerlige og Pernille Vermund, så han tier om dette.

I stedet fremturer Naser Khader mod Stram Kurs, fordi Khader fornemmer, at folkestemningen tillader hans urimelige kritik af Stram Kurs.

Ikke én journalist har stillet Naser Khader bare ét kritisk spørgsmål om Khaders radikaliserede familie, der tæller to kvinder med tilknytning til Islamisk Stat og mindst en terrorsympatisør.

En familie som Naser Khader har beskrevet som “ikke udpræget religiøs” og “sekulær”. Men hvor faren i familien deltager i terroristen Omar El-Hussein ‘s begravelse og hylder morderen som ‘martyr’.

Det er lidt sjovt, at Stram Kurs minder Naser Khader om ‘islamisterne’ – da Khaders egen familie for mindst tre medlemmers vedkommende er radikaliserede islamister. Men hverken Naser Khader eller Kristeligt Dagblad synes at fange ironien.

ANNONSE

Kristeligt dagblad får bevilget knap 29 millioner skattekroner hvert år af politikere som Naser Khader. Derfor kan samme Khader få lov at svine politiske modstandere til, som det passer ham.

(Mere om Naser Khaders radikaliserede familie her)

Se også
Irakiske Zahraa Al Kaabi fandt en dansk kæreste: ‘Danskerluder’, “Du skal voldtages og skæres i småstykker.”

ANNONSE