Dag: 6. december 2019

Sølvgelatinkopi, fotograf og samling ikke opplyst. Bildet er funnet her. Den jødiske gravplassen i Thessaloniki, som en gang muligens var verdens største i sitt slag, ble ødelagt den 6. desember 1942, for temmelig nøyaktig 77 år siden, like før deportasjonene av rundt 45 000 jøder til dødsfabrikkene begynte. Om dette kan det leses her. Deportasjonene […]

Les Mer...

For få måneder siden rasede klimaaktivisten Greta Thunberg foran FN’s verdensledere:

“Det eneste, I gør, er at tale om penge og eventyrlige fortællinger om evig økonomisk vækst. Skam jer!” OK, kig lige på møblerne i hendes hjem.

Les Mer...

Man skal ikke stille spørgsmål, hvis man ikke ønsker at høre svaret. En historie fra DR Online – Lav selvtillid og dårligere karakterer rammer børn, der vokser op uden en far.

Les Mer...

Helt som forventet malkes et enkeltstående tilfælde af nazistisk gravskænding ud i det absurde. “Selvom Islam jo aldrig var sådan specielt antisemitisk”, lød det eksempelvis fra professor emeritus Morten Thing, i et længere P1-indslag

Les Mer...

Det Radikale Venstre ligger, som partiet har redt. Morten Østergaard kæmper dagligt for at fremme aggressive og udemokratiske kræfter, som han importerer til Danmark. Og nu brænder hans parti. I Brøndby, Vallensbæk og Ishøj er der udbrudt et reelt klanopgør mellem Balkan-politikeren Petar Sočević og den muslimske lokalformand Said Mohamed El Idrissi.

Les Mer...