Kommentar

Det regeringsbærende parti Det Radikale Venstre har i mange år fyldt partiet op med migranter med muslimske rødder.

Derudover har Morten Østergaard krydret det hele med andre indvandrergrupper fra blandt andet Afrika og Balkan, og han har toppet det hele med venligboere, der hylder multikulturen som en religion.

En sprængfarlig heksekedel der kun venter på at eksplodere. Og det sker nu.

Hos Det Radikale Venstre i indvandrekommunerne Brøndby, Vallensbæk og Ishøj er der udbrudt et reelt klanopgør mellem Balkan-politikeren Petar Sočević og den muslimske lokalformand Said Mohamed El Idrissi.

Den radikale blodfejde begynder kort tid efter valget i juni og kulminerer i et opgør med beskyldninger om trusler, chikane i hjemmet, bodyguards og et aggressivt politisk kup.

Migranternes kamp er kommet til det danske demokrati, og vi kan takke Det Radikale Venstre for denne multikulturelle fejde.

Det lykkes ikke den serbiske folketingskandidat Petar Socevic at få en plads på Christiansborg, da danskerne går til stemmeurnerne på en solbeskinnet grundlovsdag.

Man skulle ellers tro, at den sortskæggede Petar Sočević havde opnået en plads i folketinget. På Petar Sočević‘s sociale medier er han fotograferet på trappen til Christiansborg og siddende rundt omkring i diverse lokaler i folketinget.

Petar Sočević forsøger at fremstå som et folketingsmedlem, men han er blot en tvivlsom migrant, der smykker sig med lånte fjer.

Medlemmer hos De Radikale beskylder Petar Sočević for at efterlade et kæmpe roderi efter sommerens valgkamp. På de sociale medier fortæller partifolk om den interne konflikt mellem migranterne. Petar Sočević overlader øjensynligt et omfatrende oprydningsarbejde efter folketingsvalget.

ANNONSE

Derfor falder den radikale Petar Sočević i unåde hos blandt andet den muslimske lokalformand Said Mohamed El Idrissi, der kommer fra Marokko. Den nordafrikanske politiker sidder i byrådet i indvandrerkommunen Brøndby, og han er kommet til Danmark via den lukrative ordning med familiesammenføring, der har bragt titusindvis af muslimer til Danmark.

Marokko er i øvrigt ikke et land med krig og uroligheder. Marokkanske Said Mohamed El Idrissi har blot søgt mere velstand for danskernes skattepenge.

De Radikales vælgerforening på den københavnske vestegn blusser op i et veritabelt indvandreropgør. Hovedpersonerne Petar Sočević og Said Mohammed El Idrissi ryger i totterne på hinanden, og sidstnævnte prøver at vælte Petar Sočević fra posten som folketingskandidat.

Derefter vælter det ud af det radikale skab med skeletter og indvandrerkonflikter, der leder tankerne hen på de religiøse og etniske Balkan-krige i 1990’erne.

Petar Sočević erklærer, at han bliver chikaneret på groveste vis af fire andre medlemmer af Det Radikale Venstre, en af de fire skulle være den muslimske lokalformand.

“De ringer og skriver diverse ubehageligheder til mig – endda også til mine venner,” erklærer Petar Sočević.

Indvandrerpolitikeren Petar Sočević beskylder partifællen Said Mohamed El Idrissi for at have en meget “aggressiv og truende adfærd”. Petar Sočević fortæller, at de radikale kollegaer møder op på hans hjemadresse i velhaverkommunen Gentofte, hvor de udviser en “ubehagelig diskriminerende adfærd”.

Den muslimske lokalformand afviser alle beskyldningerne fra Petar Sočević:

“Hvad skulle jeg lave i Gentofte? … Jeg har på intet tidspunkt skrevet noget negativt eller opsøgt Petar (Sočević, red.),” siger Said Mohamed El Idrissi.

Der starter en indædt kamp på de sociale medier, hvor det fyger med aggressive beskyldninger, der vækker minder om blodfejder i Mellemøsten.

Petar Sočević blokerer den islamiske formand på de sociale medier, og det øger de retoriske angreb:

“Føler mig krænket og skuffet, når folk, som Petar (Sočević, red.) beskylder mig for noget. For derefter at slette eller blokere mig,” siger Said Mohamed El Idrissi.

El Idrissi klager herefter over, at han ikke kan “holde øje med” sin serbiske folketingskandidat, og nu hænger Petar Sočević‘s kandidatur for alvor i en tynd tråd.

Morten Østergaards lokalafdeling eksploderer i en multikulturel fejde, da Petar Sočević kupper sig til magten på en ekstraordinær generalforsamling hos Det Radikale Venstre.

Petar Sočević samler en masse migranter, der ifølge lokalformand El Idrissi har i sinde at melde sig ind hos De Radikale. Planen er så ifølge El Idrissi, at Petar Sočević betaler deres partikontingent, og derefter kan de vælge en ny indvandrer som lokalformand.

22. november 2019 spørger den muslimske lokalformand om, det hele kan være lovligt ifølge dansk lov:

“Jeg har brug for jeres HJÆLP nu … Er det lovligt, hvis X får 100 personer til at blive medlem af en forening? X betaler sikkert deres medlemskab, det eneste, de skal, er at møde op til foreningens generalforsamling, og ja, de SKAL stemme på X … Er det udemokratisk? … Hvad med grundlovens § 78?” spørger Said Mohamed El Idrissi.

Det er tydeligt, at den muslimske lokalformand hentyder til partifællen Petar Sočević som værende “X” i sit opråb på Facebook.

Petar Sočević samler sine nye støtter, der skal sikre ham magten hos Det Radikale Venstre. Og det hele kulminerer på den ekstraordinære generalforsamling tirsdag 3. december 2019.

Petar Sočević møder ifølge vidner op til mødet med tre bodyguards og en masse splinternye radikale medlemmer. De vælter den muslimske formand og indsætter den ligeledes muslimske Kemal Babalija, der stammer fra Balkan ligesom Petar Sočević.

“Vi gjorde det! Jeg er så stolt af mit parti … særligt tak til kredsformand i Brøndby, Ishøj og Vallensbæk Kemal Babalija … Jeg ser frem til det stærke samarbejde.,” erklærer Petar Sočević om sin ven Kemal Babalija, som han har kuppet til magten.

“Jeg er glad for, at vi har overvundet dem, som forsøger at bremse vores fælles kamp,” fortsætter Petar Sočević.

Flere radikale partimedlemmer er chokeret over den multikulturelle fejde, der udspiller sig i partiet:

“Det var en bizar generalforsamling, jeg aldrig kommer til at glemme. Jeg elsker vores demokrati og græder, når det bliver misbrugt,” siger Helle Marianne Olesen, der var spidskandidat for Det Radikale Venstre ved det seneste kommunalvalg.

De radikale politikere er altså chokeret over indvandrerstridigheder i deres eget parti.

Det Radikale Venstre ligger, som partiet har redt. Morten Østergaard kæmper dagligt for at fremme aggressive og udemokratiske kræfter, som han importerer til Danmark. Og nu brænder hans parti.

Det var sådanne religiøse og etniske kampe, der var grundlaget for de blodige krige i Eksjugoslavien op gennem 1990’erne.

En krigerisk blodfejde, der nu udkæmpes igen, men denne gang er det mellem partisoldater fra Det Radikale Venstre, der aldrig skulle have haft foden indenfor i Danmark.

Se også
Naser Khader er i familie med Islamisk Stat-medlemmer, der opildner til terror

ANNONSE