Tavle

Bag kalenderlåge nummer to gemmer sig en hadsk mellemøstlig drillenisse, der fryder sig, når en dansk politiker bliver overfaldet på åben gade.

Den libanesiske migrant Omar Khattar har slået sig ned i Køge, der ligger syd for København. Men araberens opfattelse af rigtig og forkert befinder sig stadig i Mellemøstens aggressive kultur.

Partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs bliver overfaldet midt i november, da en gerningskvinde træder frem og slår Paludan direkte i ansigtet.

Det fryder libanesiske Omar Khattar sig over, og han bakker op om det politiske overfald:

“Så fik fede langt om længe sin flad,” skriver den mellemøstlige migrant.

Når man nærstuderer Omar Khattars sociale medier, kan man se, at indvandreren ‘synes godt om Pernille Skipper og Enhedslisten. Et parti, der ofte er sat i forbindelse med politisk gadevold og hærværk. Det var for eksempel Enhedslistens Pernille Rosenkrantz-Theil, der lukkede to autonome voldsmænd ind på Christiansborg, hvorefter de overfaldt Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Danskerne har ikke været heldige med den libanesiske julegave i form af Omar Khattar. Men den tvivlsomme gave kan desværre ikke byttes og sendes retur i denne omgang.

(Se hvem, der gemmer sig bag julekalenderens første låge her)

Se også
Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

ANNONSE