Kopierede/fra hoften

I dag åbner vi første låge i en spændende julekalender, der afslører drillenisser, som bakker op om politisk vold i Danmark.

En kølig torsdag midt i november bliver Rasmus Paludan fra Stram Kurs overfaldet på åben gade. Den voldelige Karla Rebekka Afunugo opsøger Rasmus Paludan, da han opholder sig foran Christiania, og slår partilederen i hovedet.

Bag første låge finder vi Enhedslisten-vælgeren Rasmus Lund Albrechtsen fra Viborg, der er erklæret ‘satanist’ og ‘socialist’.

Rasmus Lund Albrechtsen ærgrer sig over, at Karla Rebekka Afunugo, der angreb Rasmus Paludan, ikke brugte knyttet hånd, da hun slog Rasmus Paludan direkte i ansigtet.

“Knyt hånden før du slår,” opfordrer Rasmus Lund Albrechtsen.

Rasmus Lund Albrechtsen har tidligere været i vælten på de sociale medier, da han skrev om brandstiftelse i forbindelse med en boykot af en burgerrestaurant i København, der blev bestyret af folketingskandidaten Anahita Malakians fra Nye Borgerlige.

Flere undrede sig over, at Rasmus Lund Albrechtsen blandede sine politiske overbevisninger sammen med ildspåsættelse, når han var ansat som pedelmedhjælper på Ørum Skole ved Viborg.

Den aggressive socialist er dog ikke blevet mildere med tiden, og nu opfordrer Rasmus Lund Albrechtsen altså til politisk vold med knyttet næve.

Glædelig 1. december.

(Mere om Enhedslisten-vælger og satanist-socialist Rasmus Lund Albrechtsen her)

Se også
Sharia-tvang i skolen: Rektor straffer vantro elev for ikke at tildække sig

 

 

ANNONSE