Tavle

Bag den tredje låge gemmer sig en blond drillenisse, der arbejder med sårbare mennesker i den kommunale omsorgspleje.

Kiddie Selgan Dalls omsorgsgen rækker desværre ikke til hendes politiske modstandere, og hun bakker op om direkte fysisk vold.

Den 36-årige kvinde fryder sig “i stor stil”, da hun opdager, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs er blevet overfaldet og slået i hovedet af en voldsperson.

Overfaldet på partilederen fra Stram Kurs sker midt i november, og Kiddie Selgan Dall benytter lejligheden til at kalde Rasmus Paludan for ‘ignorant’ og ‘tumpe’, og hun giver ham prædikatet ‘paranoid’ – sidstnævnte er betegnelsen for en psykisk sygdom.

Kiddie Dall har som uddannet socialpædagog stor erfaring med psykisk sårbare borgere. Derfor er det bemærkelsesværdigt, at hun bruger en sygdomsdiagnose som et skældsord.

Den voldsforherligende kvinde bliver pædagogisk uddannet i 2013, og hun har derefter arbejdet med udsatte og stærkt svækkede borgere i Frederikshavn Kommune.

Efterfølgende har Kiddie Selgan Dall arbejdet ved et botilbud i Brønderslev Kommune for borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Man må håbe, at beboerne ikke er islamkritikere, for så kan der være risiko for svækkede behandlingsmuligheder.

Kiddie Selgan Dall har udover sin niårige søn og 12-årig datter en kæreste, der har afrikanske rødder. Måske er det derfor, at den kommunalt ansatte pædagog vil kæmpe for mere indvandring i Danmark.

ANNONSE

Drillenissen Kiddie Selgan Dall lærer forhåbentligt ikke sine to nissebørn om glæden ved politisk vold. Men den sociale arv er desværre magtfuld, når den drysser over kommende generationer som julesne.

(Se flere voldsforherligende nisser her)

Se også
Arabiske dødstrusler mod Rasmus Paludan mødes med stilhed fra Løkke, Pape og Frederiksen

ANNONSE