Dag: 25. november 2019

Føtex prøver efter bedste beskub at håndtere den ‘vinter-shitstorm’, som supermarkedskæden er havnet i.

Midt i alle benægtelserne om ‘vinter’ og ‘jul’ i Føtex, så har flere muslimer vejret morgenluft

Les Mer...

Frans Snyders (1579–1657) og Jan Wildens (c.1585–1653) Olje på lerret, 207 x 341 cm, Eremitagen, St. Petersburg. En omtrent samtidig verkstedkopi – også kjent som replikk – av dette maleriet finnes i The Fitzwilliam Museum i Cambridge. Det ble utlånt til en studentkantine ved universitetet i Cambridge, men dette medførte kraftige protester fra vegetarianere og […]

Les Mer...

Journalist og musikanmelder Lars Villemoes (far til Weekendavisen ‘s debatredaktør Søren K. Villemoes) er død. Villemoes gjorde et glimrende arbejde i forbindelse med afdækningen af Blekingegadebanden, og han burde have haft Cavlingprisen for dette arbejde

Les Mer...

Lørdag holdt Stram Kurs rigskongres på Christiansborg. Bagefter blev medlemmer af Stram Kurs filmet og forfulgt, da de gik fra Christiansborg, af en junkielignende videofotograf fra KaosTV og en skægget retorikstuderende fra RUC.

Les Mer...

“63 ud af landets 98 kommuner har svaret på TV 2’s rundspørge og deres svar viser, at udgifterne i de 63 kommuner samlet set er steget fra knap 300 mio. kroner i 2010 til 1,5 milliarder kroner i år. …”

Les Mer...

Dette er muligens det best kjente fra Georg Friedrich Händels oratorium Judas Maccabaeus (1746). Opptak fra konserten Voces para la Paz,  i Auditorio Nacional de Música de Madrid, 10. mars 2013.

Les Mer...

En mand i 70-erne som i en årrække har kørt børn med specielle behov til og fra skoler i Oslo, er dømt for seksuelt overgreb mod en pige i underskolealderen.

I en dom fra Oslo tingsret hedder det at manden kyssede pigen mindst to gange og strøg hendes hånd og lår flere gange, skriver Aftenposten.

Les Mer...