Kopierede/fra hoften

Simon Bünger

Lørdag holdt Stram Kurs rigskongres på Christiansborg. Arrangementet blev mødt af en forkølet demonstration, hvor Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter Denmark glimrede ved sit fravær, så medlemmerne af Stram Kurs slap for zambianerens primale Nazi-Svend-tilråb. Til gengæld var den usundt udseende Simon Bünger fra Researchkollektivet Redox mødt op med sin potensforlænger af et kamera for at dokumentere de fremmødte til rigskongressen, så Redox’ nære samarbejdspartner – terroristerne i Antifa – også fremover får mulighed for at genere udvalgte nationalsindede på hjemadressen.

Efter rigskongressen blev medlemmer af Stram Kurs filmet og forfulgt, da de gik fra Christiansborg, af en junkielignende videofotograf fra KaosTV og en skægget retorikstuderende fra RUC. Den kedelige duo stalkede medlemmerne af Stram Kurs igennem den københavnske Metro. Men det lykkedes heldigvis at sætte de to af, da medlemmerne af Stram Kurs steg af metroen på Frederiksberg.

Stram Kurs er ikke kun historien om, at et parti, der var et .ussehår fra at komme i folketinget, på muligvis grundlovsstridig baggrund fik forbud af politiet mod at afholde sit årsmøde grundet sikkerhedssituationen. Det er også historien om et parti, hvor noget så lidt sindsoprivende som fællesspisning efter et årsmøde, foregår på den møde, at man først en time før får tilsendt adressen på den restaurant, hvor man skal spise, så politiske hooligans fra venstrefløjen og importerede kriminelle ikke får mulighed for at ødelægge hyggeligt samvær og den gode appetit.

ANNONSE

Der er sket meget, siden Trykkefrihedsselskabet i 2007 i forbindelse med et besøg af den svenske kunstner Lars Vilks forud for mødet havde besøg af en bombehund og en lille håndfuld betjente. I dag hører det til dagens uorden, at fri tale må bakkes op af politi, PET og groteske private sikkerhedsforanstaltninger. Det er i sandhed en kedelig udvikling. Der bør rulles tilbage.

ANNONSE