Kopierede/fra hoften

Mette Frederiksen. Foto: News Oresund. Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Statsminister Mette Frederiksen synes nu indstillet på (under visse omstændigheder) at fratage fremmedkrigere deres danske statsborgerskab, hvis de har dobbelt statsborgerskab. Ellers må vi ikke ifølge Statsløsekonventionen. Vi hænger altså på dem og deres afkom til evig tid. Og de har som danske borgere fuld ret til at importere hele klanen, så vi også kan få krig i Danmark.

Men det er en politisk beslutning at ville give udyr, som har kæmpet mod Danmark, samme rettigheder som landets egne børn. Så er det ligegyldigt, om de kun har det danske statsborgerskab.

Konventioner er ikke love, men hensigtserklæringer, som naturligvis kan fraviges, når Danmarks og danskernes sikkerhed er truet. Det kan ikke være i konventionens ånd at åbne landet for psykopatiske mordere og voldtægtsmænd.

ANNONSE

På nedenstående video, hvor bl.a. Ahmed Salem el-Hadj optræder, kan man se hvilke typer, det drejer sig om.

De påtænkte ofre, som der bliver skudt imod er: Naser Khader, Anders Fogh Rasmussen, Kurt Westergaard, Ahmed Akkari, Morten Storm og Lars Hedegaard.

Noget tyder på, at regeringen og Folketingets flertal prioriterer jihadisternes interesser frem for deres påtænkte ofres liv.

ANNONSE