Dag: 2. oktober 2019

Peder Balke (1804-1887) Olje på lerret, 54 x 66 cm, privateie. Hos Grev Wedels Plass Auksjoner den 27, november 2007 falt tilslaget ved NOK 90 000, noe lavere enn prisantydningen som var NOK 100 000–150 000. Magne Malmanger nevner at: Det er mulig at naturscenen i bildet er fra Akerselven i og med at Balke […]

Les Mer...

Foto: Noam Galai/Getty Images Den amerikanske mezzo-sopranen Jessye Norman, f. 15. september 1945, gikk bort  den 30. september 2019. Remember me… https://www.youtube.com/watch?v=eRyec66Jp2c Minneord hos People.com.

Les Mer...

Hvis man skal forstå fremvæksten af den liberale ”Seurity State”, må man forstå betydningen af de uendelige krige, USA har viklet sig ind i over hele verden – og hvad den har gjort med et apparat hvor efterretning, specialsoldater og nye våben indgår. Krigsteknologi gør noget ikke kun ved fjenden, men også ved dem som udvikler den.

Les Mer...

Maskerede kriminelle udlændinge har etableret ‘vagtværn’, hvor migranter i bevæbnede grupper stopper og kontrollerer danskerne.
Politiet er magtesløst, mens migranter – hovedsageligt fra muslimske lande – har overtaget magten i indvandrertunge bydele i hovedstaden.

Les Mer...

Tyrkiske Arif Savran er dømt for mordet på pakistanske Khurram Waqar, der samme med sin fætter forsøgte at sælge hash på Christiania, og blev angrebet af et tæskehold. Savran beskrives som lettere retarderet, og har en behandlingskrævende psykisk lidelse. Fra JP.dk – Domstol: Udvisning af tyrker er i strid med rettigheder.

Les Mer...