Nyt

Maskerede kriminelle udlændinge har etableret ‘vagtværn’, hvor migranter i bevæbnede grupper stopper og kontrollerer danskerne.

Politiet er magtesløst, mens migranter – hovedsageligt fra muslimske lande – har overtaget magten i indvandrertunge bydele i hovedstaden.

Lige nu bliver danske skatteborgere stoppet og tjekket af formummede migranter med våben. Hvem sagde sharia-vagter?

Et af arnestederne for migranternes vagtkorps er den muslimske ghetto Mjølnerparken. Her bekræfter man, at de selvbestaltede vagtværn er en del af det københavnske gadebillede:

”Det er vigtigt at fastslå, at det ikke er bestilt af et boligselskab eller af kommunen eller nogen myndighed. Det er bander, som handler uden legitimitet noget andet sted end hos sig selv,” siger Eskild Dahl Pedersen, der arbejder som ‘tryghedschef’ i ghettoområdet.

Læg mærke til hvor tavse de danske politikere er i denne sag!

Politikerne stod i kø for at kritisere Rasmus Paludan, da han besøgte islamisk dominerede bydele i København.

Men nu er både de røde og blå levebrødspolitikere tavse som graven. Kriminelle indvandrere er fredet endnu engang.

Kun folketingsmedlemmerne Pernille Vermund og Mette Thiesen fra Nye Borgerlige turde sige sandheden, da de erklærede følgende i sommeren 2017:

“Nørrebro er tabt.”

Se også
Christian Lunøe: – Lige nu går der (mindst) 4 agressive unge drenge rundt lige neden for mit vindue med store knive. Og politiet har ikke ressourcer til at komme ud og tage dem.

ANNONSE