Nyt

Gildbrovej, Ishøj – en søndag aften i september

Vestegnen er forlængst blevet en udansk enklave, og søndagens likvidering på Gildbrovej må ses som et symptom på udviklingen. Familien mener naturligvis at 22-årige Tayfun Kara var et tilfældigt offer, men enhver der kender lidt til problematikken ved, at der er en glidende overgang fra ghettoens beboere til egentlige bandemedlemmer. Som det kan ses på sekvensen, der cirkulerer på nettet, så ligner det til forveksling en målrettet likvidering.

Fra EB.dk – Familie og venner til den 22-årige mand, der søndag aften blev dræbt af skud, samlede sig i dag ved Gildbrovej i Ishøj for at holde et minuts stilhed.

“Tayfun, der angiveligt førte bilen, blev hårdt såret og afgik senere ved døden, mens de to andre passagerer slap med mindre skader.

Politiet betragter episoden som et opgør i det kriminelle miljø, men ifølge den dræbtes grandonkel tager familien stærkt afstand fra, at den 22-årige skulle bevæge sig i de forkerte kredse.

– Tayfun var uskyldig og var ikke indblandet i noget kriminelt. Han har sit eget transportfirma, kommer fra en god familie og var elsket af alle. Der er ikke nogen, der kender ham her i byen, som kan sige noget negativt om han, siger grandonklen Özkan Ekiz til Ekstra Bladet. …

– Det her er sket for ingenting. Min søn har intet gjort forkert, siger han.”

“Fra mindst to våben affyrede gerningsmænd søndag aften dræbende byger på mellem 20-30 skud mod en 22-årig mand og hans kammerater i en sort Audi. Det oplyser vicepolitiinspektør Peter Malmose til Ekstra Bladet.” (Ekstra Bladet, 16. september 2019)

“AUDI A7 SCDUCQ1 … Bilen er leaset i perioden: 17-04-2019 til 16-04-2020” (Tjekbil.dk)

ANNONSE