Nyt

Der er stadig tydelige mørkerøde blodspor på husmuren. En ung kvinde er blevet skåret i halsen og skubbet ud fra første sal i bygningen.

Mandag aften ved 18-tiden bliver Danmark igen ramt af den mellemøstlige kultur, der er importeret af kyniske politikere. Alt peger på, at det handler om forskruede æresbegreber, man oftest finder i muslimske lande.

Tre migranter opsøger sent eftermiddag en 26-årig dansk kvinde og hendes to-årige barn i en lejlighed i Kolding. (Det vides ikke om, medierne kalder kvinden for ‘dansk’, fordi hun har et dansk pas, men i realiteten er udlænding)

De hadske udlændinge har et regnskab at gøre op med den unge kvinde, der har krænket mændenes berygtede ‘mellemøstlige ære’. I denne kultur er kvinder ikke så meget værd som mænd.

ANNONSE

En 37-årig migrant har fået et barn med kvinden i 2017. Migranten har taget sin 29-årige bror og en 26-årig mand med på sit blodige hævntogt. Alle tre mænd har rødder i et mellemøstligt land.

Det er usikkert, hvorfor mændene konkret tropper op i lejligheden. Men det ligger fast, at de ikke er tilfredse med den 26-årige mors opførsel.

De tre mellemøstlige migranter prøver at myrde kvinden. Den unge mor bliver knivstukket i halsen, nakken, ryggen og maven. Den unge kvinde er i livsfare, og hun bløder kraftigt.

De aggressive migranter slæber den sårede kvinde ud på altanen og smider hende udover kanten. Knivofferet lander på nogle hårde fliser foran bygningen. Et chokeret vidne finder kvinden og ringer til politiet.

De tre mænd bliver i den blodige lejlighed med det lille to-årige barn. Kort tid efter bliver de anholdt og efterfølgende sigtet for drabsforsøg.

Den 26-årige danske kvinde er i livsfare i flere timer, men i dag beskrives hendes tilstand som stabil.

Det blodige optrin foregår på ‘Skovvejen’ i Kolding. Her er der fyldt med kriminelle migranter, der forsørges af danskernes skattepenge.

Mellemøstlig importeret æresvold er blevet hverdag i Danmark.

Den danske regering har til hensigt at uddele en ekstra kvart milliard skattekroner til blandt andet muslimske velfærdsmigranter i Danmark.

Men penge kommer ikke til at stoppe den blodige æresvold.

Se også
Venstrefløjens grimme ansigt: Skjuler Pia Kjærsgaard ‘s overfaldsmand

ANNONSE