Nyt

En 37-årig afghansk mand sidder lige nu varetægtsfængslet mistænkt for drabsforsøg mod en ung etnisk dansk kvinde fra Kolding.

På nettet efterlader den afghanske mand et både skræmmende og afslørende spor.

“Er man racist, hvis man ikke kan lide danskere?” spørger den 37-årige migrant på Facebook.

Klar tale fra den muslimske mand, der kaster den danske ekskone ud over altanen fra en førstesalslejlighed på Skovvejen i Kolding.

37-årige afghanske Sulaiman Mizan og hans bror opsøger sammen med en tredje mand 26-årige Louise Makkonen Thagaard / Louise Thagaard i hendes lejlighed. De tre mænd knivstikker offeret i blandt andet hals- og maveregionen og kaster derefter den sårede kvinde ud fra altanen. I Sverige betegnes ofre for lignende æresvold ‘altanpiger’.

På den 37-åriges Facebookprofil står der “født muslim dør muslim”, og det er en særdeles aggressiv muslim, som danskerne kan møde på nettet:

“Kom frem så man kan se, hvem du er lille luder,” truer afghaneren i en debatgruppe på Facebook.

I et andet tilfælde vurderer afghaneren, at muslimske mænds seksualdrift er særlig appellerende, når det gælder danske kvinder:

“Jeg tror din kone har været utro med en muslim. Er det derfor man har så meget ondt i røven?” fremturer den muslimske mand.

Den 37-årige afghaner bor i Aarhusområdet, og han arbejder ifølge kilder som lagermedarbejder på natholdet hos virksomheden Coop. Supermarkedskæden driver blandt andet butikkerne Superbrugsen, Kvickly og Fakta.

Den 26-årige kvinde har en toårig søn med den afghanske mand, og hun overlevede med nød og næppe det voldsomme islamiske æresangreb.

Et nært familiemedlem til det kvindelige offer – kvindens onkel Lennart Toivo Makkonen / Lennart Makkonen – fortæller på sociale medier, at både den 26-årige og hendes familie i længere tid “har levet i frygt” for den afghanske voldsmand.

*

JydskeVestkysten ‘s journalist Casper Vagner Christensen har interviewet Louise Thagaards mor Anne Thagaard. Artiklen kan læses her.

Sulaiman

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden