Dag: 16. august 2019

Det viser sig nu, at der kan trækkes tråde mellem bombeangrebet på Skattestyrelsen i august 2019 og et tidligere voldsomt angreb på skattemyndighederne tilbage i 2017.

Les Mer...

Sølvgelatinkopi, fotograf, format og datering ikke oppgitt, trolig en gang mellom 1941 og 1944. Kraśnik ligger sørøst i Polen, ikke så langt fra den nåværende grensen mot Ukraina. I nærheten lå utryddelsesleiren Belzec. Om det jødiske nærvær i Kraśnik i perioden 1939-45 kan man lese her. De avbildede er identifisert som, bakerste rekke fra venstre […]

Les Mer...

Det er i virkeligheden en international desinformationsmaskine med rødder i Putins Rusland og USA’s ekstreme Højre, der har skabt det falske billede af Sverige. Det påstår Jo Becker i New York Times og Jyllands-Posten gentager påstanden.

Les Mer...

Den politiske hykler Ida Auken fra Det Radikale Venstre lever selv livet oppe over skyerne. Selv på korte rejser indenfor Danmarks grænser tager Ida Auken flyveren.

Les Mer...

Norge pøser penger inn i UNRWA. Lederen, Pierre Krähenbühl, benyttet innsamlede bistandsmidler til internasjonale flyreiser på business-klasse sammen med sin elskerinne som han hurtig forfremmet til en skreddersydd stilling.

Les Mer...

En pågrebet mand mistænkes for forsøg på terror efter at han onsdag kørte sin bil ind i en mur i centrum af Östersund i Midtsverige.

Les Mer...

Den danske løgnepresse fortæller borgerne i Danmark, at de mistænkte i bombeangrebet på Skattestyrelsen er ‘svenske mænd’.
Men som altid med politisk korrekte journalister, så dækker det over en kæmpe løgn.

Les Mer...