Tavle

Hvorfor fortæller medierne om trusler mod røde politikere, mens de samme medier ignorerer vold mod højreorienterede?

I går var Rasmus Paludan i retten som vidne i hele to voldssager.

Begge retssager drejer sig om personer, der er anklaget for at have udført voldelige angreb mod partilederen fra Stram Kurs.

Medierne var tavse som altid. Vold mod en partileder fra et opstillingsberettiget politisk parti er ikke en væsentlig historie for msm.

Sådan ser det dog ikke ud, når det er de røde politikere, der bliver ramt. Herunder er det Danmarks Radio, der har fundet de store overskrifter frem.

Zenia Stampe har modtaget mindst to skrevne trusler på sociale medier. En af truslerne er en såkaldt ‘emoji’, der forestiller en pistol.

Medierne og specielt Danmarks Radio afsætter meget plads til nyheden om Zenia Stampe.

Få uger senere viser det sig, at mindst en af truslerne er grundløs. Efter en juridisk vurdering oplyser anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi, at den sigtede, der sendte en ‘pistol-emoji’, går fri og renses for alle anklager.

Fakta er, at medier som Danmarks Radio prioriterer grundløse trusler på skrift mod en politiker fra Det Radikale Venstre. Mens de ignorerer rå politisk vold begået mod Rasmus Paludan.

Danmarks Radio er fyldt med den slags propaganda hver dag.

(UPDATE Ekstra Bladet har, siden denne tekst blev skrevet, omtalt en af de sager, hvor Rasmus Paludan er blevet udsat for vold – mere om det i en senere postering)

Se også
Marketingbureauet Atak A/S beskylder Den Korte Avis, Document, Uriasposten og Snaphanen for at sprede fake news 

ANNONSE