Nyt

Medie- og kultureliten fører en politisk hetz mod en chokoladebutik i Københavnsområdet, der har formastet sig til at sælge Eskimo Is.

Den racismeanklagende venstrefløj får opbakning fra den afrikanske migrant Adam Amoabeng Bak Sørensen. En mand, der trods en fortid med torturvoldtægt og utallige gaderøverier gerne udskammer en chokoladebutik for racisme.

31-årige Adam Amoabeng, der har rødder i Ghana, møder personligt op foran butikken Frederiksberg Chokolade og tager en selfie. Her foreviger afrikaneren sig selv, mens han giver butiksejeren og personalet en ‘fuckfinger’.

Ghanesiske Adam Amoabeng er en ivrig racismeaktivist, der støtter både Black Lives Matter-bevægelsen og Enhedslisten i deres utrættelige kamp mod påstået diskrimination af sorte mennesker.

Den afrikanske indvandrer er også kendt som rapper i det københavnske undergrundsmiljø. Her gik han i en årrække under navnet ‘Big Fresh’. Et kunstnernavn, der blev droppet, da Adam Amoabeng blev kendt som voldtægtsmand og gaderøver i de danske medier.

ANNONSE

Mens venstrefløjen kan lune sig ved opbakningen og racismeanklagerne fra Adam Amoabeng – så det noget anderledes ud i februar 2012. Her bliver afrikaneren idømt tre år og ni måneders fængsel for 13 voldsomme gaderøverier.

Men den bundkriminelle Adam Amoabeng har flere ‘talenter’ end karrieren som serierøver. Det må en nigeriansk kvinde sande på grusommeste vis.

To og en halv times voldtægts- og torturmareridt venter forude for en uskyldig kvinde. Den ikke-vestlige dominanskultur viser sig fra sin værste side.

Adam Amoabeng har købt en afrikansk prostitueret, som han vil have samleje med en sen nattetime i august 2011. Afrikaneren har aftalt et møde med sexarbejderen i et pladestudie i København.

Adam Amoabeng går amok i en sand voldsrus. Han slår den sorte kvinde i ansigtet og råber:

“I want to fuck you. I want to kill you,” lyder de rystende ord i anklageskriftet.

Den afrikanske sexforbryder spytter sit offer i munden og tvinger hende til voldsom anal- og oralsex. Undervejs tvinger den ghanesiske mand sit nigerianske offer til at slikke hans anus.

Adam Amoabeng tager pludselig kvælertag på den afrikanske kvinde og trækker en plasticpose over hendes ansigt. Kvinden er tæt på at miste bevidstheden.

Den afrikanske gerningsmand stikker sine fingre ind i munden på sit offer, så hun kaster op. Det ophidser tilsyneladende Adam Amoabeng, der, ifølge offeret, får sin første udløsning.

Det er ved at være ud på de tidlige morgentimer. Men den afrikanske sextortur er slet ikke slut.

Adam Amoabeng indfører en elektrisk tandbørste i den nigerianske kvindes anus samt en fjernbetjening i hendes vagina.

Voldtægtssagen kommer for i retten på Frederiksberg. Her er der ikke meget ‘gangsterattitude‘, da Adam Amoabeng Bak Sørensen må forklare sig.

Ghaneseren indrømmer det seksuelle forhold, men hævder, at sextorturen var frivillig. Det hele skal, ifølge den anklagede, dreje sig om en pengeuenighed om 1500 kroner.

Adam Amoabeng kan ikke forklare, hvorfor hans sæd og sexofferets DNA findes på den elektriske tandbørste. Afrikaneren kan heller ikke forklare DNA-sporene på fjernbetjeningen.

I maj 2012 får Adam Amoabeng Bak Sørensen en voldtægtsdom for den bizarre sextortur. Dommen lyder på to års fængsel, der lægges oven i fængselsstraffen for gaderøverierne.

“Det er ubeskriveligt ydmygende, og decideret ulækkert, det kvinden har været udsat for,” lyder det fra anklageren Søren Harbo.

Det er ikke ualmindeligt, at højrystede familiemedlemmer og venner deltager i retssagerne, når ikke-vestlige kriminelle får deres dom. Denne voldtægtssag er ingen undtagelse.

“Retssystem, mand! Jeg sværger, jeg har mistet tilliden til det her system,” udbryder en ung mand, da dommen er afsagt, og en retsbetjent må gribe ind.

Dommerens ord falder ikke i god jord hos Adam Amoabengs pårørende, der er mødt op i retten for at støtte den afrikanske voldtægtsforbryder.

Otte år senere render selvsamme Adam Amoabeng Bak Sørensen rundt i Danmark og beskylder befolkningen – samt ejeren af en chokoladebutik – for racisme.

Hvad er værst? En Eskimo Is eller en aggressiv gaderøver og sexforbryder?

Danskerne er dybt til grin og kan se magtesløst til, mens voldtægtsmigranten giver alle ‘fingeren’.

*

Læs mere om voldtægtsforbryderen Adam Amoabeng, der anklager partilederen Rasmus Paludan for racisme

Læs også om journalisten Philip Kweku Amankwa Sampson, der også er dømt for et bizart sexovergreb, hvor han pressede genstande op i offerets vagina.

Sexforbryderen Philip Sampson har ligeledes rødder i Ghana og er aktiv i racismedebatten.

Se også
A’typisk / Amin Kevlar kalder Branco / Benjamin Juul Cimatu for stikker

ANNONSE