Nyt

Når man læser at tretten ‘unge mennesker’ lavede optøjer i Djurs Sommerland, tænker man sit, men når det ligefrem fremgår, at der blev taget kvælertag på en af vagterne, og kom til håndgemæng med betjente, så fordufter enhver tvivl. Som det noteres af det citerede øjnevidner nederst, så drejede det sig om ‘ca 15 udlændinge’. En halv sandhed fra TV2 Østjylland – 13 mænd bortvist fra forlystelsespark: To anholdt.

“Kl. 16:20 blev Østjyllands Politiet kaldt ud til forlystelsesparken i Nimtofte, hvor en stor gruppe unge mennesker skabte uro ved vandlandet og ikke ville følge anvisningerne fra medarbejderne.

– De skaber uro og der var en trykket stemning på stedet. Der er nogle vagter, der tager fat i dem i vandlandet, hvor de ikke opfører sig i overensstemmelse med, hvordan man skal være i Djurs Sommerland, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Janni Lundager, til TV2 ØSTJYLLAND.

Der blev sendt flere patruljer til stedet, som fik fat i 13 mænd og drenge i alderen 16-26 år, der alle blev registeret af politiet og bortvist fra vandlandet.”

“Syntes det er skrevet LANGT pænere end det egentlig var. Jeg var i badelandet med mine to små børn samt mand. Det var ca 15 udlændinge der skubbede og slog omkring sig. Til trods for politi kom og trak deres stave fortsatte de blot !! Det var fuldstændig vandvittigt, hvor os selv, samt andre børnefamilier flygtede derfra, flere at de små børn grædende. Hvad sker der for at man møder op i Djurs sommerland (et sted FYLDT med små børn) også skal man slås !!” (‘Louise’, 19. juli 2019)

ANNONSE