Kopierede/fra hoften

Marienlyst Golfklub, Herredsvang, Århus V; Foto: Maps

I 2004 boede jeg i Trillegården, men jeg fik hurtigt en overdosis multikultur og flyttede. Jeg husker hvordan den daværende borgmester Louise Gade for integrationsmidler åbnede en golfklub i nærliggende Marienlystparken. Herredsvang var et kvarter ‘nogle mener er belastet’, men her var repræsentanter for mere end 50 nationaliteter, og som den socialdemokratiske rådkvinde understregede, så kunne ‘Emil og Hassan’ spille golf sammen.

Udover en enkelt indisk familie, var der ingen indvandrere tilstede. Her 15 år senere er der kun danskere i bestyrelsen, og at dømme efter billederne på Golfklubbens hjemmeside, så er der ingen udlændinge overhovedet i klubben. Liljehvidt, midt i en islamiseret ghetto i Århus V.

Fra Århus Stiftstidende – Flere våben fundet under stor politiaktion i Aarhus V.

“I omkring ti timer arbejdede flere betjente med specialtrænede hundes sammen med Forsvarets Advanced Search Team systematisk i Marienlystparken i den vestlige del af Aarhus. Indsatsen var sat i værk i forbindelse med den verserende konflikt i området mellem to lokale bander og resulterede i, at politiet fandt et oversavet jagtgevær, flere patroner, tre knive og en peberspray. …

Politiet har tidligere fundet våben i området. Bl.a. fandt betjente i februar en skarpladt pistol gemt under en flise i Rydevænget i Aarhus V, hvilket endte med en dom på fængsel i to år og ni måneder til en 35-årig mand fra området, hvis DNA blev fundet på våbnet.”

ANNONSE