Nyt

Gaderæs i sorte BMW’er, Århus Ø, maj 2019

Det er sommer, og også i år er der problemer på Østhavnen i Århus. Denne gang er det ikke ‘vandscooter-entusiaster’ (eks. I, II), men dem man kunne kalde ‘BMW-entusiaster’. Fra Aarhus Stiftstidende – Vrede på Aarhus Ø: Bydelen omdannet til racerbane.

“På Aarhus Ø er der i disse dage gæster, som ikke er alle beboere, der er lige glade for.

En gruppe unge bilister har nemlig omdannet vejene til en form for racerbane, fortæller flere læsere til Århus Stiftstidende.

Senest søndag aften, hvor to læsere oplevede biler, som kørte hasarderet og lavede hjulspind på de brede veje. Den episode bekræfter Michael Ørum, der er vagtchef hos Østjyllands Politi. …

Sidste sommer var der også problemer med hasarderet kørsel i området…, siger Michael Ørum.”

Apropos.

“- Tre lystfiskere står stille og roligt og fisker på Bernhard Jensens Boulevard ved inderhavnen i Aarhus, siger vagtchefen og uddyber:

– En personbil med fem unge mænd kommer kørende. De stopper op, og en træder ud og går helt umotiveret hen og skubber én af lystfiskerne i havnebassinet. Det er faktisk ret groft set i lyset af, at det ikke er særlig varmt hverken i vejret eller havnebassinet, siger Michael Ørum Møldrup.” (TV2 Online, 26. maj 2019)

ANNONSE