Kopierede/fra hoften

Ahmad Salem el-Haj i Syrien, 2013; Fotos: Syrienblog

Man får ikke ‘mindre terror i verden’, ved at nægte danske statsborgere indrejse, forklarede radikale Sofie Carsten Nielsen på TV2 News her til morgen. Hun forstår tilsyneladende ikke, at en nationalstat kan have andre prioriteter end en luftig utopi om global fred. Måske fordi hun ikke har behov for livvagt, som Hedegaard, Westergaard og Khader, der trues i den famøse video fra 2013. Når nu 28-årige Ahmad Salem el-Haj fik tildelt statsborgerskab, så skulle det være frataget ham igen, da han undsagde Danmark. Medierne kalder ham ‘fremmedkriger’, men hvis man betragter ham som dansker, så skulle han naturligvis kaldes for ‘landsforrædder’. Et ord der bruges alt for lidt.

En historie fra TV2 Online, der burde bekymre – Her er Syrienkrigeren, der er blevet anholdt i Danmark.

“Den dansk-palæstinensiske Syrienkriger Ahmad Salem el-Haj er ifølge TV 2’s oplysninger netop landet i Københavns Lufthavn efter at have siddet fængslet i Tyrkiet siden 2017.

Ahmad Salem el-Haj er født og opvokset i Gellerupparken ved Aarhus og tilhører salafist-gruppen ‘Kaldet til Islam’, der har udsendt flere danske Syrienkrigere.

Han rejste til Syrien i februar 2013 og optrådte samme år i en Youtube-video, hvor en række danske islamister skød på mål efter billeder af blandt andre forfatteren Lars Hedegaard, den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og den konservative politiker Naser Khader. …

I starten af 2017 blev han hårdt såret i et bombeangreb i Syrien.”

“… gjorde sig især kendt med en video fra slutningen af august 2013, hvor han og en anden dansktalende muslim fra Syrien opfordrede til drab på en række personer, og foretog skydeøvelser med billeder af dem som mål. Målene var islam-kritikeren Lars Hedegaard, den muslimske politiker Naser Khader, tidligere statsminister Anders Fogh, muhammed-tegneren Kurt Westergaard, den tidligere muslimske imam Ahmed Akkari og den tidligere PET-agent i al-Qaeda, Morten Storm.” (Uriasposten, 2014)

 

ANNONSE