Nyt

Leaset Audi A6 Avant, Brabrand, 31. maj 2019; Foto: Facebook, udsnit

Man taler normalt om Gl. Brabrand (dansk) og Brabrand (udansk), men demografi er skæbne, og en dag giver det ikke mere mening at skelne. Her en af de mange petit-kriminalhistorier, der aldrig ville nå den brede offentlighed, hvis ikke det var for Lokalavisen – Mor med små børn i chok over vanvidskørsel: ‘Min søn græd og råbte ’skynd dig væk”.

“‘Min søn græd og råbte ’skynd dig væk, mor. Han kommer efter os’. Det var virkelig rystende,’ lyder det fra Line Brisson Skattum, da hun fortæller om episoden, der fandt sted om aftenen 31. maj i Brabrand.

… ‘Kort efter, at jeg svingede ud på J.P.Larsens Vej, blev jeg overhalet af en sølvgrå Audi. Bilen fortsatte i meget høj fart i modsatte vognbane og kørte venstre om helleanlægget ved Skovbakkevej, hvorefter den svingede til venstre og ind ad Hoffmannsvej,’ forklarer Line Brisson Skattum…

Line Brisson Skattum noterede bilens nummerplade for at melde ham til politiet. Det fik bilisten i Audien til at stige ud for at råbe grimme ting efter hende.

‘Jeg oplevede ham truende. Jeg var virkelig rystet. Jeg havde de små børn i bilen. …,’ fortæller Line Brisson Skattum, som stadigvæk virker til at være tydeligt påvirket af situationen.

Da bilisten satte sig ind i Audien igen, valgte han at køre som om, at han med vilje ville køre ind i Line Brisson Skattums bil i den side, hvor hendes lille datter sad i autostolen.

‘Han stoppede bilen, lige før han ramte ind i min,’ lyder det noget rystet fra Line Brisson Skattum. …

Alle, der bor herude, kan nok fortælle en håndfuld oplevelser, man har haft, hvor man har været helt rystet over, at folk kan finde på at køre så vildt.’”

ANNONSE