Nyt

Herboende tyrker fortæller, at hendes 14-årig søn helt tilfældigt blev bidt af en politihund under en politiaktion i Glostrup. En længere smøre om politiets grusomme magtmisbrug, og en vævende forklaring om baggrunden. Det fortælles, at politiet sendte schæferhundene afsted før de selv kom på banen, og at hendes dreng løb på grund af frygt for hundene, men i sidste afsnit forklares det omvendt, at de ‘havde standset’ hendes søn før hunden bed.

Politiet kan lave fejl, men hvis man tilbageholdes af betjente, og forsøger at løbe fra politihunde, så gør de vel det rigtige. “… i politiets øjne er alle med anden hudfarve kriminelle” kommenterer anti-racisten Dorthe Guldfeldt ikke desto mindre, og afslutter kommentaren med ‘ACAB’ (All Cops Are Bastards).

“… I går den 10/4-2020, har vi som forældre blevet ringet op af Vestegnens politi kl. 19.58 som fortæller at vores søn som er KUN 14 år gammel er tilbageholdt.

Episode sker således:

Min søn har været hjemme i hele lukke perioden da vi har fulgt sundhedsmyndighedernes anbefaling, ‘bliv hjemme’.
Min søn tager en tur til kebabhuset ved stationen, for at købe kebab med hans ven, for at få lidt luft og der er åbenbart nogle andre drenge også DER. Pludselig dukker der nogle politibiler op, der kommer for at se til de andre drenge, der allerede var til stede, men dette går ud over min søn, der tilfældigt gik forbi på stationen.

Politibetjentene vælger at løslade deres cheferhunde før de overhovedet selv når at komme ned fra deres biler. I det øjeblik min søn ser hundene løber han væk, grundet HUNDESKRÆK. Han er er så bange for hunde og dermed løber væk, fordi han NEMLIG intet har gjort.

Øjeblikkeligt slipper politibetjenten hunden og giver ORDRE for at den skal bide ham og IKKE stoppe ham. Han siger ‘Tip Tip’ og laver to gange klap via hans hånd og siger ‘BID’ til hunden. Dette er bestemt ikke Acceptabelt.

Han er kun 14 år og ikke EN forbryder, og hvad er grunden til at han skal opleve denne grimme og grusomme oplevelse? Politiet siger IKKE en gang til ham STOP, men bare slipper hunden. Hvad er dette for en hændelse? Når han så bider ham er han så bange og ryster og de gør INGENTING på det tidspunkt og er is kolde!!

… Derefter siger betjenten at de blev nødt til at slippe hunden efter ham når han løber væk og ikke hører efter advar stop. Hvilket min søn siger at han bestemt ikke hørt ham sige stop men BLOT hører de to klap og sige BID til kunden. Han stoppes af hunden og får en kæmpe pote på ryggen samt en kæmpe BID i hans venstre baglår.

… Da vi ankommer Glostrup skadestuen, kigger lægen og han bliver så chokoret og meget skuffet over skaden og stiller spørgsmål tegn at hvordan det kan ske? Han siger ’sådan foregår det ikke en gang i USA’ hvad har de haft gang i? Dette er bestemt ikke acceptabelt og jeg vil bestemt anmode om klage for politiets reaktion, især når han er kun 14 år.

De vasker ham og lægen sender ham videre til Herlev skadestue… der kommer der to læger og de synes også at det er meget voldsomt og grusomt politiet har handlet på en 14 årlig dreng.

… Vi er forældre til en 14 årlig dreng og er så chokoret og skuffet over hændelsen derfor vil vi bestemt klage over betjenten som har misbrugt hans magt.

Dette er forkert og hårdt ordre givet, for betjenten havde faktisk standset min søn og havde kommet ned i knæ og i det øjeblik kommer hinden og bider.

ANNONSE