Dag: 24. maj 2019

Sølvgelatinkopi, mål og fotograf ikke oppgitt (Wikimedia Commons). Bildet er tatt i Fürth i Bayern, 1938. Ett av familiemedlemmene, den eldste datteren Lotte hadde allerede klart å komme seg til England, der hun ble gift Black, og senere bosatt i Israel. De avbildede er, fra venstre mot høyre, stående bakerst Willie (f. 1921) og hans […]

Les Mer...

Flere – fra fire til åtte – skal være såret af en bombe der er gået af i en gågade i Lyon. Det tør være en forbindelse til Ramadan, dvs det er rimelig at antage at det er jihad.

Les Mer...

Her har vi den danske presse, Den fjerde Statsmagt, som den kaldes, og den er gennemsyret af afsky for den amerikanske præsident. Aldrig før har man oplevet så unison en afsky fra danske medier, og det er da værd at sende over til Guds eget Land.

Les Mer...

Trods den store modstand har Trump haft førstevælgerretten til alle vindersager, mens modstanden, ja måtte gøre modstand. Det har frataget Demokraterne ethvert initiativ og de er nu helt i deres egen fortællings vold, som maskerne falder.

Les Mer...