Kathy Griffin “fejrede” Trump på IS-manér. Man skulle tro det ville få nogle journalister på andre tanker. Men nej. Chikanen fortsætter uafbrudt 24/7.

Højrekræfterne sprudler, og det vækker mishag og jalousi i ‘Journalistisk Venstreparti’, som Ralf Pittelkow så præcist har kaldt det.

For lige at rekapitulere: der er 10.000 medlemmer af Dansk Journalistforbund, og de 99,8 pct. hader Donald Trump, foragter Donald Trump, forsømmer ingen lejlighed til at rakke ned på Donald Trump, så det er ensretningen bag den journalistiske mangfoldighed.

Jeg håber, at den kvindelige amerikanske ambassadør i Danmark fortæller Washington om disse særegne forhold. Her har vi den danske presse, Den fjerde Statsmagt, som den kaldes, og den er gennemsyret af afsky for den amerikanske præsident. Aldrig før har man oplevet så unison en afsky fra danske medier, og det er da værd at sende over til Guds eget Land.

I tilgift er der tale om en statssubsidieret afsky, hvor JP/Politikens Hus f.eks. modtager 51 millioner kroner om året i statsstøtte. Den danske stat hælder med andre ord kæmpebeløb i danske medier af den type, der ikke forsømmer nogen lejlighed til at udtrykke deres afsky for det nuværende amerikanske lederskab.

ANNONSE

Hvis jeg var Donald Trump, ville jeg fluks sende en twitter til Danmark. “Kære venner, jeg hører, I rakker ned på mig – det er ved at være jeres spidskompetence, kan jeg forstå – og da I samtidig gør et stor nummer ud af at slippe så billigt som muligt med bidrag til NATO, vil jeg foreslå, at bidraget hæves fra nuværende halvanden procent til fem procent. Hvis det ikke er justeret fra den 1/7, 2019, bliver I smidt ud”. Nævnte twitter kan suppleres med en kontant-twitter af typen: “Hvorfor skulle amerikanske soldater sætte livet på spil for sådan en flok badegæster, der oven i købet kvitterer med utak?”

Hvad den amerikanske ambassadør bør overbringe Washington i samme ombæring, er den ny kampagne, som de statsstøttede danske medier har iværksat. Jo, nu skal de såkaldte junkmedier ned med nakken, dels fordi de samler penge ind, dels fordi deres meninger ikke harmonerer med dem i Journalistisk Venstreparti.

Det fortjener Washington da at blive holdt ajour med, såvel som med det faktum, at staten hælder enorme summer ind i driften af danske medier, mens de såkaldte junkmedier ikke får en rød reje. At man på den baggrund samler lidt småmønt sammen, kan da ikke undre. Hvordan i alverden skulle man ellers overleve?

Det er jo en helt utrolig form for statsdirigeret chikane, som her sættes i værk. Man har jo ikke penge i de små, alternative medier, det er frivilligt arbejde over hele linien, hvorimod de statsstøttede medier flyder i penge

Det er meget lukrativt at være dansk journalist, dansk redaktør, dansk chefredaktør, så lad os lige repetere de lønninger. Journalister, altså medlemmer af Journalistisk Venstreparti, får mellem 40.000 og 60.000 kroner om måneden i løn. Redaktører får mellem 60.000 og 80.000 kroner i løn, mens chefredaktører får fra 2-3 millioner til 5-6 millioner kroner om året.

Det er mange penge, skulle man synes, og nu kaster man sig over de bittesmå medier, der samler lidt håndøre ind for at holde den gående.

Kort sagt: den fjerde statsmagt i Danmark er ikke bare et korrupt foretagende, det er også et monopol, der opfører sig som de egentlige ejere af sandheden. Det næste bliver vel et regulært Sandhedsministerium med Politiken som evig farisæisk førerhund og Berlingske og Jyllands-Posten som gøende vovhunde i koblet.

Glemte vi frynsegoderne? Billig mad i kantinen, billige tilbud, gratisgoder ad libitum og et medlemskort, der giver fri adgang til alt mellem himmel og jord. Journalistisk Venstreparti er reelt en privilegeret kaste, en snotforkælet Nomenklatura, der nu skal spille kong Gulerod overfor bittesmå, pengeløse medier.

Alt imens Den Korte Avis, NewSpeek og Snaphanen skoses for at indsamle lidt småmønt; og for at det ikke skal være løgn hænges ud som junkmedier. Hvem der er de egentlige junkmedier her, det siger sig selv, så må vi bede den amerikanske ambassadør sætte fut i fejemøget, så Trump kan fyre op under den selvvelbehagelige kaste, der hader ham så dybt og spreder møg fra årle morgen til sen aften.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 12

ANNONSE