Kommentar

Højhusene ved Bellahøj. Foto: Kresten Hartvig Klit/Wikimedia commons

Justitsminister Søren Pape Poulsen har mødt en tidligere fængselsbetjent der bor i blokkene på Bellahøjhusene i Brønshøj.

Maria Nielsen fra Brønshøj møder justitsministeren: ‘Folk er kede af at bo her

Maria Nielsen havde en særdeles ubehagelig oplevelse i cykelkælderen, da hun blev omringet af otte-ti drenge. Hun slap fra det med skrækken.

Nu vil hun fortælle justitsministeren, hvad der sker. Men Pape ved ikke ret meget, virker det som. Det er første gang han er i Bellahøj.

Den eneste trøst han har til Nielsen er at hun skal anmelde episoden.

»Men kunne du genkende dem? Hvis det har stået på i lang tid, må der være andre end dig, nogle borgere herude, der kan beskrive, hvordan de ser ud?«

»Men hvis vi skal have fat i nakken af de her rødder, så skal vi have nogen, der siger, hvordan de ser ud, hvem de er. De er jo ikke så store, stærke og smarte, når de først kommer i politiets kløer,« siger justitsministeren, og betonvæggene giver genklang.

Det er en fuldstændig latterlig kommentar. Tror Pape virkelig at drengene er bange for politiet?

Han giver Maria Nielsen falske forhåbninger. Måske er det farligt for hende at stå frem?

»Det her kommer vi ikke livs, uden der er nogen som dig, der fortæller det. Det er det, som jeg kan bruge over for politiet og sige ‘kære venner, så må vi skrue op for indsatsen i en periode herude, så vi kan få fat på de her typer’,« siger han.

Pape ved godt at intet vil ske. Når han forlader stedet er Nielsen og de andre danske beboere og de civiliserede fremmede, endnu mere alene.

I virkeligheden aner Pape ikke, hvad han skal stille op. Hvorfor kan han ikke bare indrømme det?

Hvorfor fortæller han ikke Maria Nielsen sandheden: Du må forberede dig på at det bare bliver værre. Måske det bedste er at flytte.

Papa er øverste ansvarlige for en udvikling han kan intet stille op med. Det står skrevet i hans , der ser helt tomt og opgivende ud.

Volden er alle vegne.

Eva Agnete Selsing på Facebook:

Der er så meget vold efterhånden, i stigende grad også mod børn. Kan I fortælle mig, hvorfor de etablerede medier stort set aldrig beretter om volden længere? Er det fordi den ofte går fra det islamiske parallelsamfund mod danskere, og man gerne vil beskytte gerningsmændene? Eller synes man blot ikke at det er vigtigt for medier at berette om den øgede brutalitet? Og i givet fald hvorfor ikke?

Mens de tynde (politisk korrekte?)arbejder på højtryk for at udskamme enhver der taler om dette, så voldsmændene får arbejdsro, håber jeg at forældre og pårørende stemmer på de få partier, der vil volden til livs. Og måske en dag organiserer sig, finder sammen i en forening der kan sikre, at etablissementet ikke får held til at kvæle enhver tale om de uhyggelige følger af humanisternes politik.

Tilst udenfor Aarhus mandag aften:

En 38-årig mand og hans 40-årige kæreste blev mandag aften klokken 20.22 udsat for rå vold af to mænd i forbindelse med et besøg på en tankstation på Tilst Parkvej i Tilst ved Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi.

Den 38-årige mand har forklaret til politiet, at han blev slået flere gange i ansigtet, og da hans kæreste forsøgte at lægge sig imellem, blev hun også slået og hevet i håret og trukket hen ad asfalten.

Østjyllands Politi leder efter de to gerningsmænd bag overfaldet, som de beskriver som:

A:

•Ca. 175 cm høj

•Spinkel af bygning

•Araber

•Havde kort hår i siderne og længere på toppen

•Var iført en sort T-shirt med et ”soltegn” i guld/sølv

B:

•Araber

•Var iført en kasket

Det er oplyst, at de to efterlyste mænd ankom og kørte fra stedet i en sort bil – evt. en BMW eller en VW Passat.

Kærestepar gennembanket af mænd på tankstation: Politiet efterlyser “arabere” i sort BMW eller VW

Hvordan det overhovedet er muligt at diskutere Stram Kurs´ succes uden at se den i lys af volden, er ubegribeligt.

 

ANNONSE