Nyt

Det har rystet store dele af den danske befolkning, at DR-værten Mads Aagaard Danielsen er anklaget for at stå bag voldsom chikane, sexkrænkelser og voldstrusler.

Sagen med den kendte DR-radiovært i hovedrollen trækker tråde til Det Radikale Venstre og det muslimske folketingsmedlem Samira Nawa Amini.
I foråret 2014 vil den afghanske indvandrer vælges til Europaparlamentet, og licensjournalisten Mads Aagaard Danielsen træder straks til for at hjælpe den muslimske politiker med en valgvideo.
I Youtubevideoen optræder Mads Aagaard Danielsen under den falske identitet ‘Kasper Andreasen’, mens han interviewer De Radikales indvandrerpolitiker.
I 2014 er Mads Aagaard Danielsen ansat som vært på Radio24syv. Her er hans løn finansieret af danskernes licenspenge. Alligevel producerer den seriekrænkende journalist valgpropaganda for Det Radikale Venstres muslimske kandidat.
Knap tre måneder efter den radikale valgvideo er offentliggjort begynder Mads Aagaard Danielsen i sit ny job som radiovært på Danmarks Radio. Et job han har den dag i dag.
Det er angiveligt et populært punkt på cv’et, at man arbejder for Det Radikale Venstre, når man ønsker et værtsjob på Danmarks Radio.
Mads Aagaard Danielsens samarbejde med Samira Nawa er opsigtsvækkende, fordi det afghanske folketingsmedlem i dag er De Radikales ligestillingsordfører.
Samira Nawa har de seneste måneder tordnet mod mandlig sexisme og krænkelser i de danske medier.
Nu viser det sig, at Samira Nawa har personlige forbindelser til en af de mest aggressive seriekrænkere, der er afsløret i nyere tid.
DR’s Mads Aagaard Danielsen er blevet anklaget for tvangssex med en ung kvinde, befamling af kvindebryster i nattelivet samt for at klippe en kvindelig journalists tøj i stykker.
Den radikale ligestillings- og beskæftigelsesordfører Samira Nawa fortæller, at hun er ‘chokeret’ over sin samarbejdspartner Mads Aagaard Danielsens adfærd.
“Jeg er dybt rystet og chokeret over den grove sexisme, chikane og psykiske vold, han (Mads Aagaard Danielsen, red.) har udsat både mænd og kvinder for,” erklærer Samira Nawa.
Det Radikale Venstre er fanget i endnu en hyklerisk rævefælde.
På den ene side løfter partiet pegefingeren og belærer danskerne om sexisme. På den anden side samarbejder partiet med en sexkrænker, når en indvandrerpolitiker kræver politisk magt.
Mads Aagaard Danielsen, der går under navnet ‘Kasper Andreasen’, når han arbejder for De Radikale, er gået i flyverskjul. Han har ikke kommenteret det politiske propagandaarbejde.
Den seriekrænkende DR-vært har erklæret, at han vil søge professionel hjælp efter afsløringerne af hans hadske chikanerier.
*
ANNONSE