Nyt

Danmarks Radios kontroversielle nyhedsvært Steen Nørskov kalder i maj 2019 Stram Kurs for “fascistisk” og “racistisk”.

Ved folketingsvalget sætter 63.537 danskere deres kryds ud for Stram Kurs. Det er i praksis disse mange tusinde danskere, som DR-værten Steen Nørskov udskammer på Facebook.

En uhørt opførsel af en licensfinansieret journalist. Men Steen Nørskov er langt fra alene med sine ekstreme holdninger. Adskillige medlemmer af den journalistiske og politiske elite understøtter Steen Nørskov med ‘likes’ og moralsk opbakning. Blandt andre:

Zenia Stampe og Samira Nawa, folketingsmedlemmer fra Det Radikale Venstre. Sidstnævnte er muslim med afghansk baggrund.

Adrian Lloyd Hughes, kendt studievært og kulturjournalist fra Danmarks Radio.

Mette Vibe Utzon, tv- og radiovært i nyhedsudsendelser på DR og TV 2. Mette Vibe Utzons datter er muslimsk gift med en berygtet islamist, der hylder Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein.

Jesper Theilgaard, kendt som mangeårig tv-vært på vejrudsigten på DR.

Niels Christian Lang, DR-journalist og kendt stemme fra Radioavisen.

Andreas Karker, politisk redaktør og journalist på BT.

Thorkild Høyer, kendt forsvarsadvokat, der har været forsvarer for Blekingegadebanden og adskillige muslimske terrorister herunder Basil Hassan.

Niels Fastrup, DR-journalist fra erhvervs- og økonomiredaktionen.

Olav Skaaning Andersen, tidligere chef for DR-Sporten og ‘Deadline’ på DR2. I dag er han radiovært på licensmediet Radio4.

Mange af disse personer er centrale aktører fra medieverdenen eller den politiske elite. Men det er altså også folk, der sender et ‘like’, når danske islamkritikere kaldes ‘racister’ og ‘fascister’.

ANNONSE

Det er dette netværk, som DR’s Steen Nørskov kommunikerer sine politiske ytringer til. Samtidig med at danskerne – herunder Stram Kurs’ 63.537 vælgere – betaler hans løn.

*

Mere om Steen Nørskov hos Document

Se også
Anmeldte Pernille Vermund for racisme: “Vincent Morris” er svindler og indbrudstyv

ANNONSE