Kopierede/fra hoften

Det er skræmmende anti-demokratiske kræfter, der bliver afsløret hver dag i de danske medier. Danskerne tror, at de lever i et åbent demokrati. Men sandheden er, at journalister og medier holder landet i et politisk korrekt jerngreb.

En grundpille i dansk journalistik har i årtier været nyhedsbureauet Ritzau. Firmaet er ejet af alle de store danske dagblade og Danmarks Radio. Så der er både licensmidler og statsstøtte indblandet i driften af Ritzau.

Her ses en fagredaktør fra Ritzau et par dage efter de omfattende muslimske optøjer på Nørrebro midt i april 2019.

Gaderne er brændt af og religiøse trusler har fyldt København og omegn i flere dage. Men Ritzaus redaktør Susanne Andersen er blot lettet og nyder, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs får forbud mod at vise sig på Nørrebro.

ANNONSE

Der er vedhæftet en artikel fra Ritzau, der fortæller om Rasmus Paludans forbud mod at ytre sig på det indvandretunge Nørrebro.

Ritzaus redaktør – Susanne Andersen – bruger ordet “endelig”, da ytringsfriheden bliver knægtet af en blanding af voldelige venstreorienterede, muslimer og støtter af Islamisk Stat.

Susanne Andersen fra Ritzau bliver straks bakket op af en anden journalist – Birgitte Hougaard – der også istemmer med et “endelig”. Det, de to journalister hilser velkommen, er en de facto undtagelsestilstand i et område af Danmark, hvor forsamlingsfriheden er sat ud af spil, fordi politiet ikke kan garantere den offentlige orden. Dette anslag mod demokratiet bliver altså opfattet som noget positivt.

Birgitte Hougaard er pressechef i de danske el-selskabers organisation Dansk Energi, men hun har en fortid som mangeårig ansat i Danmarks Radio og som chef i den røde fagbevægelse. Så de hadske holdninger til Rasmus Paludan og hans ytringsfrihed rækker langt ud i det journalistiske miljø. Selv pressechefen for de, der leverer din strøm er involveret.

Det er dette røde netværk af journalister, der styrer den danske valgkamp.

Når du læser nyheder i aviser eller Danmarks Radio, er der en god mulighed for, at nyheden kommer fra Ritzaus Bureau.

Der er brug for en stram kurs, når der skal ryddes op i mediestøtten.

Se også
Radikalt selvmål: Morten Østergaard kæmper for kriminelle udlændinge

ANNONSE