Kommentar

Rasmus Paludan med kalot foran venstreradikal højborg, Nørrebro, 25. februar 2017

Masseindvandringen af muslimer er den største dumhed i folkestyrets historie, så det kan ikke undre, at folk reagerer. På bare 40-50 år er antallet af muslimer vokset fra 0 til 300.000, så det er da noget. Til sammenligning voksede antallet af jøder i Danmark fra 0 til 6.000, ikke på 40-50 år, men på 400 år.

I folkemunde kaldes Nørrebrogade derfor både “Gazastriben” og “Den arabiske Gade”, og det er da meget betegnende. For resten er der fem gange så mange palæstinensere, som der er danske jøder, for nu at tage det med, så hvem truer i grunden hvem?

Arabiske terrorister bor i cykelafstand fra synagoger og krudttønder, og tidligere chef i PET, Jakob Scharff fortæller i sin bog “Syv år for PET”, at da danske medier i februar 2008 genoptrykte nogle Muhammedtegninger blev Jyllands-Posten på få øjeblikke det varmeste civile terrormål på kloden. På kloden, ja. Så voldsparate er den digitale del af muslimsk terror, så hvem er den stærke her?

ANNONSE

Når Martin Krasnik fra Weekendavisen kalder Rasmus Paludan for nazist, er det derfor helt ude i hampen. For det første er nazi og islam forbundne størrelser, jævnfør Hitler og stormuftien af Jerusalem. For det andet er “Stram kurs” en selvfølgelig reaktion på en utålelig tilstand. Til gengæld skal man tænke sig lidt om, før man dypper koranen i sovs og kartofler, for seancen bliver kolporteret til den ganske klode, og det er vel perspektivet og risikoen.

Der er sikkert mange fredelige muslimer i Danmark, men der er helt sikkert også en del rastløse psykopater, der venter på en anledning til at gå amok. Det er vel også derfor Københavnsk politi rykker ud og beskytter en uskyldig forestilling på Nørrebros teater. Hvis der ikke var en potentiel risiko for vold fra muslimsk side, hvorfor skulle de så gøre det?

Bortset fra det skal Rasmus Paludan stå tidligt op for at vinde kampen. BZerne er venstre-nazister, der længes efter blod og ære. Muslimske gadebander er også ærefulde, ja fyldt til bristepunktet med ære, og så er der de rigtig farlige, der ligger på lur. Ja, og så er der folk som Martin Krasnik, der bereder vejen for volden ved at kalde Paludan nazist. Det er ikke alene dumt og misvisende, det gør Paludan ekstra sårbar, så Krasnik er vel det nærmeste man kommer en nyslået, muslimsk konvertit.

Klogt eller mindre klogt: Rasmus Paludan er en sund reaktion på en syg tilstand i dagens multietniske heksekedel.

Må det gå ham vel, også i Folketinget.

ANNONSE