Kopierede/fra hoften

Hykleriet omkring den islamiske og ventreorienterede vold i København blev udstillet i fuld offentlighed i tv-udsendelsen Deadline på DR2.

Studieværten spørger om, det er Rasmus Paludan eller andre (læs: muslimer), der har ansvaret for vold og hærværk i forbindelse med optøjerne på Blågårds Plads.

En lokalformand i Københavns Kommune svarer: “Jeg siger, det er Rasmus Paludan.”

Mogens Pedersen er lokalformand for bydelen Nørrebro, og han mener simpelthen, at ansvaret for den seneste uges grove vold og ildspåsættelser er Rasmus Paludans. Ifølge Mogens Pedersen er det altså Paludans skyld, at flere hundrede religiøse muslimer smadrer og afbrænder Nørrebro (og andre områder i Danmark).

Mogens Pedersen er lokalformand for bydelsrådet i bydelen Nørrebro. Københavns Kommune giver hvert år Mogens Pedersen millioner af skattekroner, som han skal fordele til ‘gode projekter’ på Nørrebro. Ikke overraskende går pengene ofte til venstreorienterede og muslimske arrangementer. Købehavns Kommunes borgere finansierer kort sagt Mogens Pedersens ekstreme politiske holdninger.

Mogens Pedersen har en fortid som talsmand for det såkaldte ‘Ungdomshuset’ på Nørrebro. En samling dybt venstreorienterede, der i perioder smadrer Nørrebro samt truer politi og naboer med vold og hærværk. Det er den gruppe, som Mogens Pedersen tidligere har været et meget centralt medlem af.

ANNONSE

I dag er Mogens Pedersen professionel gøgler med firmaet ‘Øgle Gøglerne’.

Det vides ikke, hvad overborgmesteren – den socialdemokratiske Frank Jensen – siger til alt dette. Hvordan kan man have en mand som Mogens Pedersen til at administrere millioner af kommunens skattekroner hvert år?

På Nørrebro kan formand Mogens Pedersen sagtens tolerere hadske muslimer fra Hizb ut-Tahrir, der vil omstyrte demokratiet og dræbe homoseksuelle og jøder. Men den hykleriske formand vil ikke acceptere en dansk politiker, der krænker Hizb ut-Tahrirs koran.

Mogens Pedersen bøjer sig for Allah – og Københavns Kommunes borgere betaler millionregningen.

Se også
MF’er forulempet af autonome: “Kaare Dybvad Bek sympatiserer med Extinction Rebellions sag, men..”

ANNONSE

Mest læst