Tavle

Hver dag sidder topledelsen hos Radio24syv og kører hetz mod de mennesker, ledelsen opfatter som deres “modstandere”.

Man skulle tro, at en programchef som Mads Bügger har rigeligt travlt med at få produceret radio for danskernes licenspenge. Men intet kunne være mere forkert.

Her sidder Mads Brügger og fabrikerer en løgn om, hvem, der deltager i dokumentaren om Stram Kurs på Danmarks Radio. Mads Brüggers oplysninger er falske og spredes af den højtlønnede licenschef på Facebook.

Instruktøren Niels Krogsgård, der står bag dokumentaren om Stram Kurs, afviser efterfølgende Mads Brüggers oplysninger. Det er ikke undertegnede (Uwe Max Jensen, red.), der er på tv-billederne. Mads Brügger har brugt sin platform til at sprede falske nyheder.

Hvert år indbetaler danskerne mange millioner kroner til Mads Brüggers løn og radioudsendelserne. Det totale beløb, som programchefen og Radio24syv har hentet i danskernes lommer, er snart tæt på en milliard kroner.

ANNONSE

Licens og personforfølgelse af politiske modstandere på Facebook er en mærkværdig cocktail.

Se også
Venstrefløjen, de politisk korrekte og de unævnelige har allerede fået lukket flere Facebookprofiler med tilknytning til Stram Kurs

ANNONSE

Mest læst