Tavle

Ekstra Bladets journalister opfører sig i stigende grad som et retorisk tæskehold fra den yderste venstrefløj, der ødelægger deres modstandere med falske påstande.

Senest er det Ekstra Bladets journalist Puk Sabber, der spreder underlødige racismeanklager om undertegnede på Facebook.

Puk Sabber er uddannet journalist og socialrådgiver. Hun har ansvaret for Ekstra Bladets sociale brevkasse, og hun er desuden ansat som klummeskribent på avisen.

Puk Sabber henvender sig umotiveret til en mandlig pensionist, der bor i Sønderjylland. Den ældre herre har delt en artikel fra undertegnedes hånd, der beskriver sagen om den tyrkiske voldsmand – Mehmet Ali Yücelbaş – der ydmyger en ung dansk dreng i Sønderborg.

En historie, der i høj grad har rystet lokalområdets beboere i Sønderjylland.

Ekstra Bladets brevkasseredaktør mister besindelsen og udskammer pensionisten for at dele historien om den tyrkiske voldsmand:

“Hvordan kan du seriøst dele det der fra Stram Kurs og ham Uwe M J (Uwe Max Jensen, red.),” lyder truslen fra Puk Sabber.

Den sønderjyske pensionist bliver forlegen over den politiske pression fra Puk Sabber. Han spørger til, hvilke oplysninger i artiklen om voldssagen, der skulle være forkerte.

Puk Sabber har intet modsvar, men fremturer i stedet med injurier og nedrige racismeanklager:

“Ja ham Uwe (Uwe Max Jensen, red.) er ikke ansat hos et medie men er medlem af Stram Kurs og den vildeste racistiske tosse i Danmark,” lyder det nedrige angreb fra Ekstra Blads-journalisten.

Anklagerne er det pure opspind. Alle oplysninger om den tyrkiske voldssag er verificeret og lægger til grund for, at landsdækkende medier har taget sagen op.

Der er en åbenlys grund til, at journalisten Puk Sabber vil mørkelægge historien om den tyrkiske voldmand Mehmet Yücelbaş.

Puk Sabber har et personligt og nært forhold til Tyrkiet og landets kultur. Som 18-årig flytter den kvindelige journalist til Tyrkiet og bor i byerne Izmir, Kusadasi og Sazlikoy. Puk Sabber oplyser, at hun mestrer det tyrkiske sprog.

ANNONSE

Ekstra Bladets brevkasseredaktør har en direkte interesse i at skjule historien om den tyrkiske voldsmand. Den tyrkiske kultur skal beskyttes for enhver pris. Og Puk Sabbers angrebsmetode er underlødige racisme- og personangreb, der ikke har hold i virkeligheden.

Puk Sabber tilhører den yderste venstrefløj, og hun skriver blandt andet debatindlæg hos mediet Arbejderen, der udgives af Kommunistisk Parti.

Ekstra Bladet blonde journalist og socialrådgiver har selv oplevet at komme i offentlighedens søgelys. Det vækker stor postyr, da Puk Sabber i foråret 2019 rådgiver Ekstra Bladets læsere om, hvordan man kan begå socialt bedrageri, hvis der skal modtages kontanthjælp.

“Det er forkasteligt og uacceptabelt, at en socialrådgiver bruger sin tid på at skrive om, hvordan man begår socialt bedrag,« lyder det fra Det Konservative Folkeparti.

Ekstra Bladets modsvar er tydeligt og klart:

“Vi er meget glade for at have Puk Sabber,” lyder det fra chefredaktøren på Ekstra Bladet.

De journalistiske bøllemetoder på Danmarks mest berygtede medie har nået et uset rendestensniveau.

De venstreradikale journalister på Ekstra Bladet patruljerer de sociale medier og nedtoner oplysninger om den mellemøstlige volds- og dominanskultur, der tynger befolkningen.

Derefter ødelægger avisens ansatte deres modstanderes navn og rygte ved at sprede falske påstande.

Ekstra Bladet støttes med millioner af skattekroner og har udviklet sig til et politisk magtorgan af værste skuffe.

***

ANNONSE