Dag: 21. april 2019

Lars Løkke Rasmussens svar på Sri Lanka-terroren var præget af rådvildhed, som om han endnu ikke har fattet hvad jihad går ud på.

Les Mer...

Giovanni Francesco Barbieri (1591-1666), kjent som Guercino (den lille skjeløyede). Olje på lerret, 115,6 x 142,5 cm, The National Gallery, London. Beretningen om den vantro Thomas finner vi i evangeliet etter Johannes, 20, 19-29 (DNB 1930): Da det nu var aften den dag, den første dag i uken, og dørene var lukket der hvor disiplene […]

Les Mer...

Englens glædelige påskebudskab: ”han er opstanden”, det udgør den akse, som hele kristendommen drejer sig om. Uden opstandelsen var fortællingen om Jesus aldrig blevet skrevet ned.

Les Mer...

Konsertopptak fra Notre Dame i Paris, 1997. Vi får bare håpe at vi atter kan høre dette magnifike orgel.

Les Mer...

Filmen er en klar kommentar til Danmark anno 2019, og ‘Nationalbevægelsen’ repræsenterer tydeligvis Nye Borgerlige. Partiets logo er en svane, som Nye Borgerliges.

Les Mer...

St. Sebastian’s in Katuwapitiya, Facebook Antal dræbte og sårede efter terroren mod kirker og hoteller på Sri Lanka har steget radikalt: Det meldes om 138 dræbte og 400 sårede. Politiet sændte ud en advarsel om at kirker kunne bli angrebet, men ser ikke ud til at have taget advarselen alvorlig. Sri Lanka’s police chief made […]

Les Mer...

Branden i Notre Dame er en så alvorlig hændelse at det må være tilladt at stille oplagte spørgsmål, som f.eks.om den tiltagende vandalisering af franske kirker. Var turen nu kommet til den største og mest berømte af dem?

Les Mer...

Tre kirker og tre hoteller blev terrorbombet på Sri Lanka første påskedag. Mindst 20 er dræbt og 300 sårede.

Les Mer...