Kopierede/fra hoften

Mens Britta Nielsen sidder varetægtsfængslet for svindel sammen med sin pakistanske søn og afghanske svigersøn, så er hendes iranske advokat Nima Nabipour smuttet en tur i biffen.

Britta Nielsens iranske forsvarsadvokat benytter lejligheden til at reklamere for en islamistisk propagandafilm om nogle stakkels terror-muslimer, der sprænger Nørreport Station i luften, fordi de ‘onde danskere’ har en hård tone overfor islam. Filmen er selvfølgelig finansieret af de ‘onde danskere’ via skattekroner.

Udlændinge har det ofte bedst med andre udlændinge, og iranske Nima Nabipour er ingen undtagelse. Iraneren er ven med to indvandrere bag biograffilmen. Den irakiske instruktør og den egyptiske skuespiller.

Muslimer anbefaler muslimer. Alt er, som det plejer, i de danske religiøse parallelsamfund.

ANNONSE