Dag: 11. marts 2019

I kulturelle spørgsmål dominerer man eller man bliver domineret (Huntington), og lige netop derfor har moderne vestlig kultur intet forsvar overfor tilvandrede arabiske varianter.

Les Mer...

Foto: rubb Undertegnede sykler ofte til jobben året rundt. I dag passerte jeg en sykkel som så ut til å være parkert pga sviktende drivhuseffekt. Uansett var denne nedsnødde sykkelen et artig syn på en grå morgen. (Min anbefaling er å lagre mekaniske gjenstander på en bedre måte.)

Les Mer...

I alt er 45 personer, der er mistænkt for at være radikaliseret, forsvundet fra asylcentre og udrejsecentre. De pågældende er efterlyst af politiet. Det viser nye tal fra Rigspolitiet, som Radio24syv har fået aktindsigt i.

Les Mer...

Det iranske præstestyre er hvad det er, det spreder sin antisemitisme, spionerer mod dissidenter og propaganderer for teokratiet. Men når Kirkeministerier ser den anden vej og godkender moskeer, som åbenlyst styres fra Teheran og er anti-demokratiske, er det regeringen som svigter Danmark.

Les Mer...

‘Multikultur’ blev 81-årig kvindes skæbne.
En kvinde blev torsdag røvet og dræbt i sit hjem af en 26-årig afrikansk mand. Udlændingen tiltvinger sig adgang, og pensionisten, der er usikker på sine ben, kan intet gøre.

Les Mer...