Nyt

‘Multikultur’ blev 81-årig kvindes skæbne.

En kvinde blev torsdag røvet og dræbt i sit hjem af en 26-årig afrikansk mand. Udlændingen tiltvinger sig adgang, og pensionisten, der er usikker på sine ben, kan intet gøre. Udbyttet er to kreditkort, afrikaneren forsvinder, og en politipatrulje finder den 81-årige pensionists lig dagen efter rovmordet.

Hovedparten af danske medier har valgt ikke at fortælle, at det var en afrikansk mand, der begik det bestialske mord og røveri 7. marts 2019 i en lejlighed på Østerbro i København.

Majoriteten af danske journalister vægter det højere, at de ikke risikerer en racisme-anklage end at fortælle sandheden om nogen af multikulturens afledte konsekvenser. Journalisterne vælger derfor at mørklægge sagen med det afrikanske mord og hjemmerøveri.

ANNONSE

Afrikaneren trænger ind i lejligheden 

Københavns Politi har i dag plomberet døren til lejligheden på 1. sal i det lille boligkompleks på Østerbro i København. Et normalt meget roligt kvarter set i forhold til nabo-bydelen Nørrebro, hvor ghettoerne ligger side om side, og der bor 20.500 udlændinge.

Torsdag stjæler en ung afrikansk mand en ældre kvindes nøgle. Omstændighederne omkring hvordan han får fat i kvindens nøgle, vil politiet ikke fortælle. Naboer til offeret fortæller, at den 81-årige ikke lukkede fremmede ind og sjældent modtog besøg.

Afrikaneren stjæler den ældre kvindes Dankort og Mastercard. De efterfølgende retsmøder er holdt i hemmelighed for pressen, så man ved meget lidt om, hvordan kvinden bliver slået ihjel.

Man ved, at drabet sker torsdag 7. marts 2019 mellem klokken 11.00 og 20.50 i lejligheden på første sal i opgangen.

Københavns Politi vil derudover kun oplyse, at kvinden er fundet dræbt i sin lejlighed i København, og politiet mener, at drabet er sket i forbindelse med et hjemmerøveri.

Afrikaneren bruger flittigt de to stjålne kreditkort de følgende dage. Fredag og lørdag køber han ukendte ting eller ydelser, og lørdag aften kan Københavns Politi anholde den afrikanske mand for rovmordet på den svagelige pensionist.

Den 26-årige afrikanske mand bliver sigtet for særligt groft røveri og drab. Han nægter at tale med dansk politi og bliver fremstillet i Københavns Byret søndag.

Han bliver varetægtsfængslet frem til 2. april i det hemmelige retsmøde, som pressen ikke får adgang til.

Sigtet drabsmand har boet her længe

Vi ved meget lidt om den afrikanske gerningsmands baggrund. Han er 26 år og har boet længe i Danmark.

Han er høj og i god form.

Den 26-årige er, trods han lange opholde i Danmark, uden fast bopæl i landet. Da han bliver anholdt lørdag aften, er han på et privat værelse, der er udlejet gennem onlinefirmaet Airbnb.

Afrikanerens advokat oplyser i retten, at “han har ingenting” med henvisning til hans private situation og omstændigheder.

Advokaten beder i retssalen om, at Københavns Politi skal skaffe afrikaneren noget nyt tøj gennem hans familie. Noget kan derfor tyde på, at en del af gerningsmandens afrikanske familie også opholder sig i landet eller Skandinavien. Men det er ikke oplyst i retten.

I november 2016 fortæller Københavns overborgmester Frank Jensen i Politiken, hvordan blandt andet afrikanere uden bopæl kommer til byen og skaber “utryghed”.

“Udenlandske hjemløse kommer hertil for at samle pant,” siger den socialdemokratiske borgmester og fortsætter: “Og det er ikke en utryghed, der bunder i plat racisme og fremmedhad.”

Det vides ikke om, den afrikanske drabsmand er i Danmarks ulovligt, og om han eventuelt samlede flasker. Men faktum er, at han ejer ingenting, hvis man lytter til hans forsvarsadvokat.

Drabsofferet var dårligt gående 

Den 81-årige kvinde dør på modbydelig vis torsdag i sin lejlighed på første sal. En etage nede – i opgangen i ejendommens stueplan – står hendes røde rollator klar med de tilhørende indkøbsposer. Kvinden var dårligt gående.

I baggrunden ses den trappe, som gerningsmanden går op ad, inden han låser sig ind med offerets nøgle.

Den 81-årige pensionist har boet i lejligheden siden begyndelsen af 1990’erne. Hun har kun boet i lejligheden alene efter hendes daværende mand døde.

Drabsofferet beskrives ikke som velhavende, hvilket de ydmyge rammer i et betonbyggeri med røde mursten heller ikke indikerer.

I 1993 åbner den nu afdøde kvinde et firma, som hun lukker i 2005. Hun har blandt andet ernæret sig ved at taste annoncer ind for en avis, og i de sidste år af sit arbejdsliv gjorde hun rent.

“En fysisk svag, men mentalt frisk og meget sød gammel dame.” 

Kvinden, der møder sin skæbne i form af en afrikansk drabsmand, er kendt og vellidt i opgangen på Østerbro. Hun går ofte tur med sin livlige og morsomme lille hvide hund, og hendes unge genbo beskriver hendes som: “En fysisk svag, men mentalt frisk og meget sød gammel dame.”

Hundens skæbne er ukendt i skrivende stund. Den er af racen “Cavalier King-spaniel”.

Når den ældre kvinde ikke sad på sin altan og strikkede, kunne det ske, at hun fik en kop kaffe og småsnakkede med overboen Birthe på tredje sal.

Naboen Birthe beskriver også drabsofferet i opgangen som “en sød dame” og fortæller, at drabsofferet ikke modtog hjemmehjælp, og at hun bestemt ikke åbnede døren for hvem som helst.

“Man skulle ringe til hende fra sin mobiltelefon for at komme ind,” erklærer Birthe.

Noget tyder derfor på, at gerningsmanden har brugt en nøgle til at komme ind i lejligheden. Dørens lås og dørkarm ser ikke ud til at være påført skader.

Overboen Birthe får et chok dagen efter mordet, da politiet sent om aftenen ringer på hendes dør. Hun ser politibetjente og efterforskere lede efter vigtige spor i området med lys og politihunde.

Utryghed og angst har ramt igen

En af de naboer, der kontakter politiet, fordi den nu afdøde kvinde ikke tager sin telefon, fortæller, at hun er ulykkelig over det forfærdelig drab i den ellers fredelige opgang.

Mødet med den såkaldte ‘multikultur’, som danske politikere i snart 50 år har ladet blomstre op i Danmark, har endnu engang vist sig som ukrudt.

Den anonyme nabo fortæller om boligkvarteret, der oplever et voldsomt drab på en almindelig forårsdag i marts : “Vi har et meget tæt sammenhold herude,” forklarer den rystede nabo.

En afrikansk mand er ukritisk blevet lukket ind i Danmark uden reelt formål og har ikke en eneste krone på lommen. De danske politikere sidder med det fulde ansvar for udviklingen i denne tragiske sag.

Herunder ses ‘adgang forbudt’ skiltet, som politiet har sat op på drabsofferets dør.

Kære danske politikere. Hvor skal dette ‘adgang forbudt’ skiltet,skilt hænge næste gang?

Den 81-årige efterlader sig to børn. En søn og en datter.

ANNONSE