Dag: 19. oktober 2018

John Constable (1776-1837) Olje på lerret, 26 x 31,1 cm, Victoria and Albert Museum, London. John Constable regnes i dag, ved siden av sin omtrent jevnaldrende landsmann Joseph Mallord William Turner (1775-1851) som en av de betydeligste europeiske malere  i tidlig romantikk. Den innflytelse de fikk på den senere utvikling innen europeisk maleri kan knapt […]

Les Mer...

Terroren 22. juli er forvandlet til en fortælling om den farlige højreside, der rammer alle der angiveligt går for langt i forhold til islam og muslimer. Sylvi Listhaug, Norges svar på Inger Støjberg, er stødt ud i mørket efter at hun har anklaget Arbejderpartiet for at være mere optaget af IS-krigernes retssikkerhed end borgernes. Nu kobles hun til Breivik i regeringens eget undervisningscenter.

Les Mer...

Denne gang er den katolske biskop Hans-Josef Becker  i den tyske by Paderborn der giver et bidrag til den ligeledes tyske NGO “Mission-Lifeline” som vi har fulgt her på siden. Der betyder både MISSION-Lifeline og Sea-Watch opruster i deres tilstedeværelse på den centrale migrantrute på Middelhavet, mens Aquarius (2) under chartring af Læger uden Grænser stadig […]

Les Mer...

Sir Edward Elgars (1857-1934) Variations on an Original Theme (Enigma) Op. 36 kjenner vi kanskje best i versjonen for fullt orkester, men han laget samtidig en versjon for solo klaver. Ashley Wass spiller, i et opptak fra 2006.

Les Mer...

Norges forhenværende justitsminister, Sylvi Listhaug blev koblet sammen med tankegodset bag 22. juli-terroren på regeringens eget center om 22.juli. Hendes Facebook-postering om Arbeiderpartiet og IS lå sammen med billede af Nordisk Modstandsbevægelse.

Les Mer...

Onsdag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs på Charlottegårdsvej i Hedehusene. En hårdtpumpet impulsstyret araber kunne ikke klare den frie debat, og forsøgte derfor på forskellige måder at intimidere Paludan.

Les Mer...