Nyt

I går skrev vi, Altinget.dk vil have en debat på deres side om masseindvandringen, som de omtaler som migration og “flygtningepolitik” under EU. Reelt skal det handle om den danske grænsekontrol. Det er dog som vi antog ikke så meget debat, men nærmere holdningsmanipulationer  der lægges op til.

Altinget.dk vil have debat om masseindvandring og stiller med et panel af radikale pro-masseindvandringsdeltagere

I et af de første indlæg skriver Bjarke Møller der er direktør for lobbyorganisationen Europa en hel masse for at den danske grænsekontrol skal fjernes. Han nævner dog ikke tilsvarende den franske eller svenske.

Teksten er en tirade af usandheder og falske påstande og virker usammenhængende og skrevet af en som antager hans publikum har mindre indsigt og er ukritiske.

Selvom det var EUs svaghed og Merkels opportunisme der lukkede op for migrantbølgen i 2015 giver han f.eks. EU og Merkel æren for det ikke er så slemt i 2018 som i 2015.

“EU har lukket VestBalkan ruten, indgået en effektiv aftale med Tyrkiet, hjulpet Libyens kystvagt, destrueret hundredvis af menneskesmuglerbåde i Middelhavet, sikret over et dusin hjemsendelseaftaler og etableret et fælles europæisk kyst og grænseværn, der med Frontex har styrket kontrollen med de ydre europæiske grænser.”

For det første var det landene på Balkan der lukkede ruten fra Tyrkiet og ikke EU. Det er også i overvejende grad lande som Italien der arbejder på hjemsendelsesaftaler med lande i Afrika og ikke EU. Frontex har i lang tid fungeret som reel taxafart på Middelhavet for migranter. Tyskland har hundredetusinde migranter som ikke kan sendes tilbage fordi det politiske system mener det er “usikkert for dem” eller fordi deres hjemlande ikke vil have dem.

ANNONSE

Helt grotesk bliver det da han hylder Merkel og påstår:

“I dag kan Merkel vel næsten tillade sig at sige Wir haben es geschafftft.
Selvfølgelig er der udfordringer i fremtiden, og nogle maler fanden på væggen, men faktum er, at EU har ret godt kontrol med de ydre grænser lige nu.”

Videre i det groteske bliver det når Bjarke Møller skriver:

“I 2017 døde 68 mennesker i hele EU-landene som følge af terror, og det var under halvt så mange, som mistede livet i den danske trafik alene.

Europols indsats mod terrorismen begynder at virke.

Aldrig før har EU-landene delt flere informationer og data på tværs af grænserne end i dag, og sidste år blev over 1200 personer anholdt mistænkt for terrorisme, og heraf var to tredjedele i Frankrig og Storbritannien.

16 procent af alle terrorforsøg i 2017 kom fra Jihad-terrorister, konkluderer Europol i en rapport, mens 67 procent kom fra separatistiske og nationalistiske grupperinger.

Tankevækkende læsning i disse tider.”

Tankevækkende er måske nærmere at stort set alle myrdede i terrorangreb kom fra jihadister og de fleste af de sårede. Det fremgår af Europols rapport fra 2017:

“Of the 142 attacks, less than half (47) were completed. Member States reported that 142 victims died as a result of terrorist attacks and 379 people were injured. Nearly all reported fatalities i and most of the casualties were the result of jihadist terrorist attacks. “

Europol – Europol – / 1.1. TERRORIST ATTACKS AND ARRESTED SUSPECTS

Indlægget er altså ikke kun et partsindlæg for fjernelse af grænsekontrollen som der i øvrigt er i Sverige og Frankrig som skrevet ovenfor.

Det er også fyldt med manipulationer og falske påstande fra lobbyisten og indeholder ikke så meget fakta, men er nærmere reel propaganda.

Altinget.dk – Direktør i tænketank: Det er på tide at droppe dansk grænsekontrol

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid