Kopierede/fra hoften

Mens der dagligt er overfald i Europa begået af tilvandrere, voldtægter og terrorangreb omend det sidste i mindre skala end tidligere, så fortsætter den skingre og substansløse hetz fra tidligere magthavere og lobbyister.

Udskamningen fortsætter selvom der brænder biler og ønskes islamisk invasion af Europa,

I denne weekend fra to. Forfatteren Carsten Jensen og venstrepolitikeren Søren Pind.

I dag ser vi først på Søren Pind.

Med en henvisning til bogen “Pest over Europa” sammenligner han udviklingen efter den seneste masseindvandring med nazismen som i bogen der beskrev nazismens fremmarch af Hartvig Frisch.

Først beklager han den manglende militære indsats i Syrien:

“Pest over Vesten

Mure er i sig selv feje. Når kampen først står ved muren, er faldet sandsynligt. For det fællesskab, der er blevet så angst at det gemmer sig, kan ikke vinde.”…..

“Det startede med fejheden. En krigstræt opinion, der samtidig bildte sig selv ind, at krig kun var af det onde og behændigt glemte USA i Anden Verdenskrig. Den påstod, at det intet ville betyde at trække sig tilbage »behind the wall«. Det efterlod et sårbart Syrien”

Den syriske opstand startede i øvrigt i 2011 under Obamas administration.

Efter det kom syndfloden. I bogstaveligste forstand flød lig, mennesker og gods ind over det europæiske kontinent. Hvorpå selvsamme opinion angreb den Europæiske Union for svaghed og inkompetence. De enkelte stater for ikke at kunne håndtere motorvejsvandringerne. Grænsekontrol, mere politi, build a wall. En selvopfyldende profeti med frygtelig konsekvens.

Kommentar – Som da Søren Pind i 2015 lod migranterne vandre på de danske motorveje.

Når man i dag hører ordet suverænitet brugt i den danske debat, sker det ud fra forestillingen om, at vi kan det hele selv. Det er usandt og pilrådden frugt. Tænk sig at være uden for NATO og EU? Se til Ukraine, hvordan det går selv store lande i den situation.

Kommentar – Som når EU ikke magter, at beskytte sine grænser som er forudsætningen for Schengen og opportunistiske politikere som Angela Merkel først lukker sluserne op og siden vil og kræver der sker fordeling af de mange migranter/flygtninge og ikke selv evner, at udvise dem der ikke har ret til ophold

Disse bevægelser og holdninger er en surdej. Og det samfund og de partier, der bygger på det, bygger på sand. For det er en pest over Vesten. Hvor vi vil ende med ikke at kunne genkende os selv. Det er tid at sige fra. Man kunne symbolsk starte med at afskaffe den unyttige og ressourcekrævende grænsekontrol. Der står jo alligevel snart et vildsvinehegn.

Ja, det er muligt, at grænsekontrollen i Danmark ikke længere har nogen effekt for primærmigrationen, alene af den grund den østlige Balkanrute er lukket, at Italien mere eller mindre lukker sine havne og at senest Frankrig sender migranter tilbage fra Spanien der kommer over den iberiske grænse.

ANNONSE

Det mest groteske er samme Søren Pind tidligere kræver opgør med den slappe udlændingepolitik under Nyrup Rasmussen og at de såkaldte indvandrere assimilerede sig. Når Pinds kære institutioner svigtede og krigen mod Saddam Hussein og Ghaddafi blot var det der åbnede Pandoras Æske så skal hans bitterhed åbenbart gå ud over andre.

Søren Pind – Kommentar – “Pest over Europa” – Berlingske den 1. september 2018

ANNONSE