Nyt

Moralsk afpresning bider ikke på Dominik Tarczynski. Han viger ikke en tomme stillet overfor Channel4-interviewerens politisk korrekte spørgsmål om, hvor mange «flygtninge» Polen har taget imod. «Nul» siger han, og viser et nul med fingrene. (Skærmdrop, Channel4

Polen står fast på sin restriktive indvandringspolitik. Landet har ikke tænkt sig at tage imod en eneste muslimsk asylsøger, siger parlamentariker for regeringspartiet Lov og Retfærdighed, Dominik Tarczynski til britiske Channel4.

– I kan kalde os populister, nationalister eller racister, jeg er ligeglad. Jeg tag mig af min familie og mit land.

Dominik Tarczynski fra det polske regeringspartiet PIS, Lov og Retfærdighed, står fast ved Polens strikte indvandringspolitik i interviewet med Channel4.

Når programlederen Cathy Newman spøger Tarczynski, hvor mange «flygtninge» Polen har taget imod, svarer han:

– Nul! Spøger du mig om illegal muslimsk indvandring, så er det nul. Ikke en eneste får lov til at komme ind. Polen har taget imod en million mennesker fra Ukraine, som arbejder og er fredelige. Men vi kommer ikke til at tage imod en eneste muslim, akkurat som vi har lovet.

Cathy Newman påpeger, at Dominik Tarczynski virker stolt over at hans regering ikke har taget imod en eneste såkaldt flygtning.

– Selvfølgelig, for det er hvad folket forventer af os. Det var derfor vores regering blev valgt. Og det er på grund af det, at Polen er så sikkert et land og for eksempel ikke har haft et eneste terrorangreb. Se på vore gader. I kan kalde os populister, nationalister eller racister; jeg er ligeglad. Jeg tager mig af min familie og mit land.

ANNONSE

Channel4-interviewet er gået viralt og er set af svært mange over hele verden.

Svenske Nyheter Idag har interviewet Tarczynski, som er overvældet over responsen:

– Jag har bara sagt det som är fakta. Inget annat. Det är inget kontroversiellt egentligen. Det bevisar hur långt den politiska vänstern har lyckats driva sin agenda, hur folk tystnar.

Dominik Tarczyński är mycket kritisk till samtalsklimatet som han ser i många länder. Han har själv tidigare bott och arbetat i London.

– Vårt vackra Polen är tack och lov fritt från politisk korrekthet. Här kan man säga vad man tänker. Här kan man diskutera allt. Vi kommer alltid att hålla det fritt från politisk korrekthet också. Men jag ser hur människor i andra länder är rädda att säga sin mening. EU är på väg att förvandlas till en muslimsk kontinent. Då måste folk våga säga ifrån. Säga sin mening.

(…)

– Jag brukade bo i London. Jag vet hur staden förändrats. Och jag pratar egentligen inte om terroristhoten, även om det finns också. Utan om den fundamentala förändring kulturellt som sker just nu. Europa är byggt på en kristen tradition. Om vi vill behålla det så, så måste vi stoppa det från att förändras av muslimsk invandring, säger Tarczyński.

(…)

Dominik Tarczyński förespråkar allmänt en strikt attityd mot muslimska länder som finansierar muslimsk verksamhet i Europa.

– Om Saudiarabien kommer hit och säger att de vill bygga en moské, jaha, visst. Då säger vi: ”Ni får bygga en moské om vi får bygga en katedral i Saudiarabien. Får vi inte det kan ni fara hem.

(…)

Dominik Tarczyński tror att Europas vänster kommer gå mot en stor förlust i nästa års EU-parlamentsval.

– Valet kommer att bli en jordbävning. Vänstern kommer att försvinna på soptippen.

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria