Nyt

Sveriges justitsminister, Morgan Johansson, vil standse migrantstrømmen fra Libyen til Italien. Torsdag mødtes EUs ministre med ansvar for indvandring i Tallinn i Estland for at diskutere migrantkrisen i Italien. FN har allerede anslået, at 70% af dem som kommer, ikke er flygtninge. Måske er også dette tal for lavt. Men nu dæmrer det både her og der. Og det hjælper, at globalister som Bill Gates også siger det højt, som alle tænker: Det kan ikke fortsætte på denne måde.

Morgan Johansson (S) siger også, at de frivillige organisationer (NGO’ene) er gået for vidt. De hjælper menneskesmuglerne på en måde, som ikke er lovlig:

– Det är klart att det kan ju finnas en gräns där samarbetet mellan de här frivillighetsorganisationerna och människosmugglarna har gått så långt där man hjälper människosmugglarna på ett sätt som inte är legitimt.

Der arbejdes på at finde en løsning for Italien, som har nået grænsen for, hvor mange afrikanske mænd de kan tage imod. Men løsningen ligger ikke i at sætte dem i land i andre europæiske havne. For der er tale om en uendelig strøm fra Afrika. De må blive, hvor de er og opbygge deres eget kontinent.

Der tales om at etablere en aftale med Libyen, som man har lavet med Tyrkiet. Det vil koste milliarder af euro.

– Jag vill gärna se hur Italien har lagt upp de förslag som finns innan jag uttalar mig om dessa, säger migrationsministern.

– De här överfarterna från Libyen till Italien måste stoppas, det kan inte fortsätta så. Vi har hundratals, tusentals, människor som drunknar på vägen. Vi har människor som utnyttjas helt skamlöst utav människosmugglarna. Det kan man bara stoppa i samarbete med de libyska myndigheterna, sier Sveriges migrationsminister Morgan Johanson (S).

Sverigesradio

ANNONSE