Nyt

I forlængelse af tidligere fremgår det nu, at den anholdte tuneser ikke er kommet til Tyskland som asylansøger, men familiesammenført med den tyske konvertit som han er gift med. Tidligere var det oplyst han var asylansøger.

Gift-Fund in Köln: Tunesier plante Anschlag mit „Biobombe“

Peter Frank som er statsanklager i Tyskland siger videre i dag torsdag, at man skal erkende tidligere terrormønstre vil blive afviget og nye asymmetriske handlinger kan forventes. Herunder brugen af biologisk kampstoffer. Han mener de tyske sikkerhedsmyndigheder er beredt til den nye trussel.

Generalbundesanwalt warnt vor Anschlägen mit Bio-Waffen

Det var i øvrigt angivet CIA som tippede de tyske myndigheder om terrorforberedelsen.

Rizin-Fund in Köln: Die CIA brachte deutsche Behörden auf Spur des 29-Jährigen

 

ANNONSE

Mest læst