Nyt

I en video som for  nylig er blevet offentliggjort, kan man se, hvordan politiet stod nærmest magtelsøst over for de horder af mellemøstlige mænd, der nytårsaften angreb flere hundrede kvinder i Köln.

Videoen er optaget af specialuddannede tyske betjente, og den afslører i al sin gru, hvordan kaos, rædsel og afmagt prægede det, der skulle have været en festlig markering af det nye år: I begyndelsen af videoen kan man høre en kvinde skrige” Nej!! I må ikke røre mig!” og senere en afmægtig betjent der siger: “Jeg står helt alene her!”

Billederne viser tydeligt, at det tyske politi var talmæssigt underlegne, og at de organiserede overfaldsmænd var fuldstændig klar over denne omstændighed. Så meget, at de overhovedet ikke reagerede på politiets instruktioner, men tværtimod kastede kanonslag mod fødderne af politiet, der forgæves forsøgte at kontrollere menneskemængden.

ANNONSE

Efter de forfærdelige optøjer fandt sted nytårsaften sidste år, er flere af ofrene for de sexuelle overgreb stået frem med deres historier. Heriblandt en ung 18-årig kvinde, som aborterede efter hun blev overfaldet og massevoldtaget på Köln´s banegård i forbindelse med urolighederne:

Hun blev skubbet rundt mellem en gruppe mænd indtil hun til sidst faldt ned på jorden, hvor hun blev voldtaget side om side med en anden ung kvinde.

Siden da har politiet efterforsket 1222 anmeldelser i forbindelse med urolighederne i Köln – heraf 513 anmeldelser om sexuel vold. 35 mænd er blevet anklaget og 24 er indtil videre fundet skyldige.

For at undgå en gentagelse af sidste års ragnarok, har de tyske myndigheder nu meddelt, at man vil udkommandere 1500 betjente – 10 gange så mange som sidste år – til nytårsfejringerne i Köln.

Og de kan hurtigt vise sig at skulle i aktion: Alene i 2015 modtog Köln 10.000 migranter – og der er kommet flere til i 2016. Hvor mange er der endnu ikke tal på, men allerede i 2012 – altså før den store migrantbølge begyndte – steg antallet af migranter med en tredjedel i forhold til det foregående år, og intet tyder på en opbremsning.

 

 

 

MailOnline

 

ANNONSE

Ét svar til “Ny video fra nytårsnat i Köln: Kvinder der skriger og afmægtigt politi”

  1. Lotte siger:

    De mænd, der trods alt blev arresteret efterfølgende.
    Har man ikke tjekket deres mobiltelefoner, computere og andre elektroniske medier……?

    Det er jo meget utroligt, at det samme kunne foregå i dusinvis af byer over hele Europa på samme tidspunkt – for det var jo ikke kun Køln – men også Stuttgart, hamburg, Wien, Kalmar, Helsinki o.a.

    Det KAN ikke være tilfældigt – MÅ være planlagt og koordineret.